Sådan Fix Computer problemer & Fremskynde din langsom computer

July 31

Sådan Fix Computer problemer & Fremskynde din langsom computer


Det kan være frustrerende at have en computer, der tager lang tid at gennemføre selv de simpleste opgaver, især hvis det tidligere havde været meget hurtigere. Som software er indlæst på en PC, kan alle mulige spørgsmål dukker op, at give problemer med stabilitet samt gør for en træg brugeroplevelse. Der er nogle måder, du kan rydde op på de problemer og få din computer, der kører hurtigt og stabilt igen.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen, og klik derefter på "Control Panel" og "Tilføj / fjern programmer". Rul gennem listen over programmer, der er installeret på din pc og finde dem, du ikke bruger. Klik på knappen "Fjern" for at afinstallere softwaren, før du har en liste, der kun har den software, du ønsker på din pc.

2 Klik på "Start" og derefter "Run". Skriv "msconfig" og klik på "OK" knappen. Klik på fanen mærket som "Idrifttagning" og fjern markeringen alle programmer, du ikke ønsker automatisk indlæsning, når computeren starter op. Programmer, der er indstillet til at køre automatisk tage en masse af edb-ressourcer, som kan forårsage konflikter med anden software og bremse din pc. Klik på "OK" knappen, når du er færdig.

3 Klik på "Start" og derefter "Denne computer." Højreklik på den primære harddisk (opført med bogstavet C) og derefter til venstre klik på "Egenskaber" nederst i den menu, der popper op. Klik på fanebladet "Funktioner" og derefter klikke på "Scan nu" -knappen. Dette vil lancere Windows scan Diskværktøj den, som vil tjekke din harddisk for fejl. Hvis værktøjet finder nogen problemer, skal du klikke på "Ja", når det beder dig om at løse problemet.

4 Klik på "Defragmenter nu" -knappen, når scanningen Diskværktøj er færdig med at scanne din harddisk for fejl. Windows Defrag nytte vil lancere og analysere din harddisk. Det vil lade dig vide, hvis din harddisk skal defragged, så gør det muligt at gøre det, hvis det er nødvendigt. Defragging omplacerer data på din harddisk, så det kan tilgås hurtigere. Processen vil tage en time eller mere, så vær sikker på at du ikke har andre programmer, der kører, når du begynder.

5 Kør dit antivirusprogram, og klik på knappen "Opdater" for at sikre det er fuldt opdateret. Når din anti-virus har hentet de nyeste opdateringer, der er tilgængelige for det ved at klikke på "Scan Now" mulighed for at udføre et system scanning af din pc. Virus, trojanske heste og anden skadelig software kan være blevet installeret på dit system, før antivirus opdatering og kan forårsage afmatning og ustabilitet.

6 Start webbrowseren Internet Explorer og indtast "update.microsoft.com" i URL feltet og klik på "Go" eller tryk på Enter-tasten på tastaturet (dette site virker kun med Internet Explorer). Hent eventuelle vigtige opdateringer, der er tilgængelige til din pc. Hvis du kører Vista eller Windows 7, skal du blot klikke på knappen "Start" og i søgefeltet skrive "Windows update" og køre programmet, der er angivet. Dette vil holde dit operativsystem up-to-date med eventuelle rettelser til hastighed eller stabilitetsproblemer.