Sådan Tilmeld dig Instant Messaging på Yahoo

May 12

Sådan Tilmeld dig Instant Messaging på Yahoo


Tilmelding til instant messaging på yahoo gør det muligt at forbinde med andre, der har yahoo-konti i realtid, samtale med dem gennem tekst (og video, hvis du har det).

Instruktioner for at gøre dette er nemme. Jeg vil vise dig hvordan.

Instruktioner

1 For at tilmelde dig yahoo instant messaging, skal du først have en yahoo-id. Hvis du ikke allerede har en, følg linket nævnt i afsnittet Yderligere ressourcer i denne artikel. Opret et ID, skal du indtaste i resten af ​​de ønskede oplysninger, og tilmeld dig.

2 Når du har en yahoo-id, er det tid til at downloade Yahoo Instant Messaging-software, Yahoo Messenger, til din computer. Gå til Yahoo Messenger hjemmeside (link nedenfor), skal du blot klikke på "Download Now", og følge deres enkle instruktioner til installation.

3 Når du har Yahoo Messenger installeret, åbne programmet op. Du vil blive bedt om at indtaste dit brugernavn og password. Log ind.

4 Du er nu i chatten! For at starte en samtale med en person, bare gå til Filer menupunktet øverst på skærmen. Rul ned til Ny Conversation og sætte i brugernavnet på den person, du vil chatte med. Et vindue vil poppe op, og du kan indtaste den tekst, du ønsker at sende dem. Nu har det sjovt chatte!

5 Hvis du ikke ønsker at installere et program, eller ikke er i stand til på den computer, du bruger, kan du også bare chatte via din browser! Bare logge ind her: http://webmessenger.yahoo.com/