Sådan Design en banner med Software

July 20

Sådan Design en banner med Software


Selv hvis du aldrig har arbejdet med billedredigeringsprogrammer, kan du hente en prøveversion af Adobe Photoshop og lave en web banner i løbet af en time. Web banner er en grundpille i Internet kommunikation: Det er informativ, det bliver et punkt på tværs hurtigt og det er nemt at oprette. Alt du skal gøre er at holde tingene enkle og gøre din mening i meget få ord.

Instruktioner

1 Gå til Photoshop menuen "Filer" og oprette dit banner. Dine dimensioner skal være 468 X 80 pixels, standard web banner størrelse. Din fil beslutning bør være 72 pixels per tomme, og farvetilstand skal være RGB.

2 Åbn et grafisk billede, som du ønsker at bruge. Vælg de dele af grafik, du ønsker, ved at bruge markeringsværktøjerne i værktøjskassen. Når det er valgt, skal du gå til menuen "Rediger" og klik på "Kopier". Må ikke bekymre dig om størrelsen: Du kan altid redigere den, når du har indsat den i dit banner.

3 Gå tilbage til dit banner, gå til menuen "Rediger" og klik på "Indsæt". Din markerede illustrationer er nu et nyt lag i dit banner. Højreklik et vilkårligt sted på den og klik på "Gratis transformere." Dette vil lade dig ændre størrelsen og retningen af ​​billedet. Gentag disse trin, hvis du har flere billeder at tilføje.

4 Klik på menuen "Tekst" i værktøjskassen og skriv din besked. Husk at holde det kort og til det punkt. Brug de anførte muligheder i ruden, der vises under menulinjen for at redigere din skrifttype, tekst størrelse og farve.

5 Rediger dit billede ved hjælp af effekter fra menuen "Filter". Sørg for at din tekst lag, eller billede lag, er valgt, da filteret kun påvirker den valgte lag.

6 Gem din fil som en .jpg ved at gå til menuen "Filer" og klikke på "Gem til web og enheder."

TIPS

  • Gør dit billede attraktiv, men husk, at enkelthed er foretrukket frem udsmykkede grafik. Du ønsker at få dit budskab igennem hurtigt.

relaterede artikler