Sådan får du en Mac-computer til at tale med en Canon-printer

June 18

Du kan få din Mac ved hjælp af enten Leopard eller Tiger til at tale med Canon-printere. Canon giver drivere og software til sine printere, der interagerer med både Tiger og Leopard-operativsystemer, ligesom den gør for de forskellige Windows-operativsystemer. Printeren-installation proces for en Mac er anderledes end for en pc, der kører Windows.

Instruktioner

1 Åbn Mac webbrowser og gå til Canons hjemmeside (se Resources). Klik på linket mærket "Support og drivere" øverst på siden.

2 Klik på enten "Forbruger og hjemmekontor" eller "Office Equipment", afhængigt af den type printer, du bruger. Vælg "Printere" familie, så det produkt familie til din printer og endelig den nøjagtige model af din printer.

3 Vælg "drivere og software". Fra den liste, der genererer, vælge den software download til din Mac.

4 Åbn den downloadede software. Luk alle andre programmer på computeren, og følg instruktionerne for at installere printerens software. Genstart din Mac, når du er færdig med installationen.

5 Vælg menuen Apple, og klik derefter på "Udskriv og fax". Klik på den lille "plus" (+) tegnet nederst til venstre i vinduet, og vælg derefter "Flere printere".

6 Klik på "Canon IP" fra pull-down menuen i det følgende vindue, indtast derefter printerens IP-adresse i det tomme boksen nedenfor. Du kan finde printerens IP-adresse ved at udskrive en testside direkte fra selve printeren. Hvis din printer er udstyret med en skærm, cykle gennem menupunkterne. Klik på knappen "Tilføj" for at afslutte installationen af ​​din printer.


relaterede artikler