Hvordan kan man se, der køber noget fra dig i PayPal

May 27

Brug PayPal til at tage besværet ud af bemyndigelse kreditkort eller venter på papir betalinger kan betyde forskellen mellem at få dine varer ud til købere inden for få minutter, ikke dage. Hvis du sælger en masse, eller ofte, kan din e-mail indbakke blive rodet med "Du har modtaget en betaling" meddelelser fra PayPal. Fordi betaling e-mails kommer fra PayPal, der fungerer som en slags depot holder og mellemled, kan du ikke fortælle det samme, der har sendt dig betaling, når man ser på listen over meddelelser i din indbakke. Du skal se hver PayPal meddelelse at gøre detektiv arbejde med at søge efter en købers navn.

Instruktioner

1 Åbn e-mailen konto knyttet til din PayPal-konto.

2 Se efter en e-mail med "PayPal" i "afsender" eller "Fra kolonnen" af din e-mail-klient. Emnet for e-mail vil være "Du har modtaget en autoriseret betaling fra ..." Dette emnelinjen kan afkortes med din e-mail-program.

3 Åbn e-mailen. Den fulde titel på e-mail vil vise modtagers navn i "godkendt betaling fra ..." linje.

4 Gennemgå email, som vil have købers fulde navn i selve teksten. Tjek det nederste venstre hjørne af e-mail (formatering kan variere fra en e-mail-klient til en anden) for købers navn og postadresse.


relaterede artikler