Sådan oprettes en Apple-id uden visum

September 17

Sådan oprettes en Apple-id uden visum


Apples iTunes Store sælger musik, apps og bøger. App Store tilbyder en bred vifte af gratis apps, der kan downloades til din iPhone, iPad eller iPod Touch uden at betale nogen penge. Uanset om du køber varer eller downloade en gratis app, skal du have en Apple-id for at få adgang til elementer, der leveres via iTunes Store. Heldigvis Apple tilbyder et middel, som kunder uden kreditkort kan oprette en Apple-id. Den nøjagtige proces er skitseret på Apples hjemmeside.

Instruktioner

På en computer

1 Åbn iTunes på din computer. Hvis du ikke har iTunes, skal du oprette forbindelse til Apple (www.apple.com/itunes/download), hente iTunes til din computer og installere det i henhold til instruktionerne Apple giver.

2 Log ud af din iTunes-konto, hvis du er logget ind. Gå til toppen sæt af iTunes menuer og vælge menuen "Store" og derefter vælge "Log ud" fra valg.

3 Vælg iTunes Store i venstre kolonne i iTunes under "Store" overskrift, og derefter finde og klikke på "App Store" emne i navigationslinjen. Navigationslinjen er lige under knapperne og søgefeltet øverst i programvinduet iTunes.

4 Rul ned og se på højre side for en liste med titlen "Free Apps" og klik på "FREE" knappen ved siden af ​​nogen af ​​dem.

5 Klik på "Opret ny konto" knappen, og vælg derefter "Fortsæt" og læst og accepterer vilkårene og betingelserne. Du skal markere afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene, før du vil være i stand til at fortsætte.

6 Udfyld ønskede oplysninger, herunder en e-mail-adresse, adgangskode, sikkerhedsspørgsmål og fødselsdag. Klik på knappen "Fortsæt" for at fortsætte.

7 Vælg "Ingen" som betalingsmetode.

8 Udfyld eventuelle yderligere ønskede navn og adresse felterne, og vælg derefter "Bekræft din konto" option på følgende skærm og trykke på knappen "Udført".

9 Tjek din email for en besked fra Apple, og klik på linket i e-mailen for at aktivere din konto.

På en iPhone, iPad eller iPod Touch

10 Åbn "App Store" app på din enhed.

11 Find et gratis program i butikken og købe det ved at trykke på farvede "FREE" knappen.

12 Tryk på "Opret ny konto" læst og accepterer de vilkår og betingelser, og tryk på knappen "Enig" nederst på siden.

13 Vælg dit land, og tryk derefter på "Done" -knappen.

14 Giv en e-mailadresse, adgangskode, fødselsdag og sikkerhedsspørgsmål i felterne og tryk på knappen "Næste".

15 Vælg "Ingen" som din betalingstype.

16 Udfyld de resterende nødvendige oplysninger, herunder din e-mail, adresse og telefonnumre, og tryk derefter på "Næste" knappen.

17 Tryk på "Done" knappen på "Bekræft din konto" skærm, der følger, og derefter tjekke din e-mail for en besked fra Apples iTunes Store.

18 Åbn verifikation email og klik på linket inde for at aktivere din konto. App Store app skal automatisk åbne, når du trykker på linket. Log ind, når du bliver bedt om, og vælg "Brug eksisterende konto".