Hvordan at oprette en gratis Elektronisk signatur

September 7

Hvordan at oprette en gratis Elektronisk signatur


Opret en gratis elektronisk signatur for at tilføje et personligt præg på e-mails og breve. En elektronisk signatur også kan bruges til at underskrive juridiske dokumenter og aftaler eller at tilføje en formel indtryk til korrespondancer. Gratis programmer på nettet kan bruges til at skabe en elektronisk signatur, der er personlig til eget brug.

Instruktioner

Mit Live Signatur

1 Fra hjemmesiden, skal du klikke på "Fortsæt". Du vil blive bedt om at vælge mellem de tre valgmuligheder ved at klikke "Brug guiden til signaturgenereringssystem", "Tegn en signatur direkte til den skærm," eller "Brug af et scannet billede." Det scannede billede mulighed er det eneste valg, som ikke er et frit valg.

2 Hvis du vælger "Brug guiden til signaturgenereringssystem", på de følgende sider, skal du vælge den ønskede skrifttype, skriftstørrelse, farver og hældning ved at klikke på et udvalg for hver. Efter at valgene din signatur fil vil blive afsluttet, på hvilket tidspunkt det vil bede dig for yderligere muligheder, herunder redskaber til at animere din signatur, downloade din signatur eller bruge din signatur ved at kopiere forudsat HTML-kode.

3 Hvis du vælger "Tegn en signatur direkte til den skærm," på næste side bruge din mus eller anden pegeredskab til at tegne din signatur direkte på skærmen. Når du er færdig, skal du klikke på "Opret Signatur". Et vindue vises beder dig om at "Åbne" eller "Gem" din signatur fil.

Min gratis Signature Maker

4 På startsiden skal du indtaste dit navn og den ønskede skriftstørrelse.

5 Vælg den ønskede skrifttype farve fra drop-down menuen og klik på "Send".

6 Vælg en signatur og gemme den på din computer ved at højreklikke på billedet af signaturen og vælge "Gem billede som ..."

Sig Maker

7 Fra Sig Maker, skal du klikke på hver fane for at udfylde dine ønskede indstillinger. Under "Baggrund Layout," klik for at vælge banner størrelse, farve og baggrund indstillinger.

8 Under "Tekst og skrifttyper," indtast din ønskede tekst og klik for at vælge skrifttype, størrelse og farve. Under "Skygger og effekter", vælge den ønskede skygge position, offset, farve, tekst omrids og tekst konturfarve.

9 Under "Border," klik et valg for at tilføje en ramme til din signatur. Under "Clip Arts / billeder," klik på Gennemse for at vælge et billede at tilføje til din signatur.

10 Under "Format", klik for at vælge enten JPEG, PNG eller GIF og klik "Download det" for at gemme din udfyldte signatur-fil.

TIPS

  • Mozillas Firefox webbrowseren er nødvendig for Sig Maker. Hvis du ikke allerede har Firefox kan du downloade det gratis.