Sådan gendanne slettede e-mails fra Yahoo! Mail

November 8

Yahoo! har designet sin posttjeneste, Classic og alle nye Yahoo! Mail udgaver, med to metoder til at inddrive slettede e-mails. Du kan få adgang slettede e-mails i mappen Papirkurv og flytte dem, du ønsker at gendanne til andre mapper, hvis du ikke har tømt papirkurven, da slette e-mails. Derudover kan du lave en forespørgsel til Yahoo! via en gendannelse formular til at inddrive alle dine e-mails fra en bestemt gendannelsespunkt i de sidste 24 timer.

Instruktioner

Trash Folder

1 Log ind på din Yahoo! Mail-konto.

2 Vælg linket "Trash" på sidelinjen for at åbne mappen Papirkurv. Når mappen åbnes, vælger den tomme boks til venstre for hver afsender og budskab linje for de e-mails, som du inddrive at placere flueben i boksene.

3 Klik på knappen "Move ..." ligger over og under meddelelser i papirkurven og vælg derefter "Indbakke" eller en anden mappe fra drop-down menuen til at sende beskeder til til opbevaring. Meddelelserne bør automatisk flytte ind i det nye mappe til fremtidig brug.

Yahoo! Restore

4 Gå til Yahoo! Mail Restore hjælpeformular webside til din specifikke Yahoo! Mail-konto: Classic Yahoo! Mail eller Alle New Yahoo! Mail.

5 Indtast de ønskede oplysninger. For Classic Yahoo! Mail, skal du vælge det antal timer, der er gået siden du slettede e-mail fra "Timer" drop-down menuen og derefter indtaste dit navn, Yahoo! id og sekundær e-mailadresse, hvis det ikke allerede er opført. For alle nye Yahoo! Mail, vende trin: Indtast dit navn, Yahoo! id og sekundære email og vælg derefter antal timer.

6 Klik på knappen "Send" for at sende Yahoo! din anmodning. En Yahoo! teknisk support vil svare via e-mail på et tidspunkt, efter at anmodningen er modtaget.

TIPS

  • Hvis du har brug for at oprette en ny mappe på din Yahoo! konto til at gemme specifikke budskaber, vælg "Ny mappe" på "Move ..." drop-down menuen, og indtast en mappe navn i feltet i den boks, der åbnes. Klik på "OK" for at oprette den nye mappe og flytte beskederne.
  • Hvis du vil videresende en enkelt slettede e-mail i stedet for butikken det, gå til papirkurven mappe, skal du klikke på linjen Emne i e-mailen for at åbne den, klik på "Forward" -knappen, skal du indtaste en e-mailadresse i feltet "Til:" feltet om udkast til skærm, der åbnes, og klik derefter på "Send" knappen.
  • Yahoo! garanterer ikke inddrivelse af slettede e-mails.
  • Yahoo! kan kun gendanne slettede e-mails fra backup lagring af op til 24 timer efter sletning. Efter 24 timer, nyttiggørelse er ikke længere muligt, medmindre e-mailen er i mappen Papirkurv.
  • Recovery afsluttet med Yahoo! består i at inddrive alle e-mails inden for en 24-timers tidsramme. Yahoo! kan ikke gendanne individuelle e-mails eller e-mails fra en bestemt dato eller tid. Derudover vil du miste alle e-mails modtaget efter inddrivelse punkt inden for 24-timer tidsramme. Af denne grund, altid gemme e-mails fra denne periode, du vil beholde. Kopier, indsæt og gemme e-mails i et tekstbehandlingsprogram, sende dem til en anden e-mail adresse eller udskrive papirkopier.