Hvordan man laver en Printable Word Scramble

March 26

Hvordan man laver en Printable Word Scramble


Word forvrænger er gode til at holde børn interesseret, mens lære dem alfabetet og ordforråd, og de arbejder for at holde den voksne sind skarpe. Hvis du har brug for at producere ord kapløbet puslespil for din klasse eller til dine venner, der er en meget nemmere måde end at trække en blyant og papir. Du kan bruge et Excel-regneark software til nemt at oprette puslespillet, og udskrive så mange kopier, som du ønsker med et klik på musen.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Excel. Et nyt regneark åbnes, og placere markøren i celle A: 1. Indtast en titel til din side af gåder.

2 Flyt markøren ned et par rækker og indtaste det scrambled ord, et bogstav i hver celle i rækken. For eksempel kan ordet "CAT" har bogstavet "T" i celle A: 3, bogstavet "C" i celle B: 3, og bogstavet "A" i celle C: 3.

3 Vend tilbage til den første celle i scrambled ord. Brug musen og venstre-klik og træk for at vælge alle de celler, der indeholder de bogstaver, der udgør ordet samt cellerne i rækken direkte under dem for at fremhæve dem.

4 Klik på ikonet stregtegning i Excel værktøjslinjen. Vælg "All Borders", og Excel vil trække linjer omkring hver celle, der indeholder et brev, og omkring de tomme celler direkte under den. Dette vil give et sted for puslespillet arbejdstager at skrive i deres svar.

5 Gentag trin 2 til 4 for hvert ord, du ønsker at kryptere.

6 Klik på "File" kommando, eller på Office-knappen, hvis du bruger Excel 2007. Vælg "Udskriv", foretage eventuelle ændringer, du gerne vil udskriftsindstillingerne, og vælg det antal kopier, du vil udskrive. Klik på "Udskriv", og du har med succes lavet og trykt dit eget ord scramble puslespil. Alternativt kan du bare trykke på "CTRL" og "P" på samme tid på tastaturet for at komme til dialogboksen Udskriv med det samme.