Sådan Set Up en Windows trådløs printer

April 28

Sådan Set Up en Windows trådløs printer


Opsætning af en trådløs printer er en lignende proces i de seneste versioner af Windows. Navnene menu kan ændre en smule fra XP til Vista, men de funktioner og placeringer er stort set de samme. For at installere en trådløs printer på et hjemmenetværk eller individuel computer, skal du sørge for din printer er kompatibel med din version af Windows, og få dit trådløse netværk adgangskode handy, hvis relevant.

Instruktioner

1 Tilslut din trådløse printer til computeren med det medfølgende USB-netværkskabel. Fjern kablet, når installationen er færdig. Sæt stikket i printeren og tænde den.

2 Følg alle instruktioner eller prompter, der vises på printerens menu skærm. Installer blæk og papir, hvis dette er en ny printer. Nogle printere kræver en tilpasning test før installation.

3 Indsæt din printer installations-cd'en i computeren. Følg installationsvejledningen, hvis din cd indeholder en oprettet guiden. Du kan blive bedt om dit trådløse netværk password og WAP eller WEP sikkerhedskoder du angiver, når du har installeret din trådløse router.

4 Manuelt installere printeren ved hjælp guiden Windows-printer, hvis din installations-cd ikke indeholder en opsætningsguide af sine egne.

5 Klik på "Start" menuen, uanset hvilken version af Windows du har, og åbn "Control Panel". Herfra ser for "Printere og faxenheder" eller "Printere" og åbne det.

6 Vælg "Tilføj en printer" og Windows print Guiden begynde. Følg muligheder for tilføjelse af en trådløs printer og indtaste alle oplysninger netværk adgangskode, hvis det kræves. Hvis du bliver bedt om at godkende installationen af ​​printerdriverne, så gør det.

7 Gennemfør guiden og Windows vil vise dig navn og placering på den printer, du lige oprettet. Gentag denne proces på de andre computere i netværket, så de kan også udskrive. Du kan nu udskrive på din trådløse printer fra overalt på netværket.


relaterede artikler