Sådan Put et billede på toppen af ​​CD

March 2I dagens gør-det-selv-kultur, er det blevet meget let at producere kopier af musik-cd'er, dvd'er og softwareprogrammer med professionelt udseende jakke dækker hjælp af en almindelig pc og en printer. Du kan tage professionalisme et skridt videre ved at tilføje en trykt etiket med et billede til din disk. Dette kan gøres med en disk printer som Primera Bravo eller Microboards G3. Disse enheder er relativt dyre, dog. For meget mindre, kan du købe tomme cd etiketter og udskrive dine egne designs på dem ved hjælp af en almindelig ink-jet printer.

Instruktioner

1 Anskaf en cd / dvd-label kit. Dette kan fås på ethvert kontor forsyning butik. Disse kits er lavet af virksomheder som Avery og Memorex. Pakkerne vil koste omkring $ 20 og omfatter tomme etiketter og label skaberen software.

2 Anskaf en cd / dvd-label applikator. Dette er en lille enhed, der er tilgængelig på de fleste kontorforsyninger og vil koste omkring $ 10.

3 Installer label skaberen software. Indsæt software disk i computeren, og følg vejledningen.

4 Læg blank etiket ark i printeren. Følg instruktionerne for ilægning, der fulgte i dit sæt.

5 Design din etiket. Åbn label skaberen software og åbne et nyt projekt. En grafisk af en tom disk vises på skærmen. Brug billedet værktøj i menuen for at indsætte et billede fra dine filer på disken. Placer den, hvor du ønsker det. Brug tekstværktøjet til at tilføje tekst, hvis du ønsker.

6 Udskriv etiketten. Klik på "Udskriv" i menuen på din label skaberen software. Når etiketten udskrives, lad det tørre i et minut.

7 Anvende etiketten. Peal etiketten ud og læg den med forsiden nedad på etiketten applikator. Spindlen i midten af ​​applikatoren vil gå gennem hullet i midten af ​​etiketten. Den klæbende side af etiketten vil være op. Placer en tom disk top ned på toppen af ​​etiketten. Tryk ned på disken, og applikatoren vil anbringe etiketten på disken, jævnt og uden bobler eller rynker.


relaterede artikler