Sådan Hook op en S-Video VHS-afspiller til en Toshiba bærbar

December 22

Sådan Hook op en S-Video VHS-afspiller til en Toshiba bærbar


Hvis du ønsker at se indholdet af en videobåndoptager på din bærbare Toshiba-pc via S-Video-forbindelse, du har brug for en video-tuner installeret på computeren. De fleste Toshiba laptops kommer ikke med denne funktion, men du kan nemt tilføje en sådan enhed via enten PCI Express ekspansion slot på computeren eller via et USB-kabel. Når du har en tv-tuner, kan du afspille VHS film over din computer.

Instruktioner

1 Tilslut tv-tuner-kort til Toshiba laptop. Enten PCI Express ekspansion port eller USB-port forbindelse vil være tilstrækkeligt. Installer eventuelle drivere og software, der ledsager den tv-tuner-kort.

2 Tilslut S-Video-kablet til S-video-port på videobåndoptageren. S-video har en række forskellige små huller på det. Disse forskellige stik bærer videosignalet.

3 Sæt den anden ende af S-videokablet i S-video-port på tv-tunerkort.

4 Tilslut de røde og hvide RCA kabler i den røde og hvide RCA "Audio Out" porte på videobåndoptageren. Sæt den anden ende af kablerne i de røde og hvide "Lyd Ind" porte på Toshiba bærbare tv-tunerkort.

5 Start tv-visning software, du har installeret på computeren (det fulgte med tv-tunerkort). Tænd videobåndoptageren og sæt VHS-bånd. Tryk på "Play" på videobåndoptageren og videoen begynder at spille på Toshiba bærbare skærm.