Sådan Skyl Netværkssteder

July 15

"Netværkssteder" er en funktion i Windows Explorer, som er til stede i nogle versioner af Windows-operativsystemer, herunder XP, Server 2000, 2003 og ME. En almindelig frustration blandt brugerne er overskuddet af genveje, der automatisk føjes til "Netværkssteder" hver gang en delt mappe er adgang. Når en del af den tidligere adgang delte mappe er fjernet, fortsætter Windows søger efter elementet, og det bremser systemet ned. Heldigvis kan du skylle "My Network Places" ved at deaktivere funktionaliteten, der holder tilføje disse genveje.

Instruktioner

Deaktiver funktionalitet

1 Start "Group Policy Editor" hjælpeprogrammet ved at klikke på "Start" efterfulgt af "Run". Skriv "gpedit.msc" i dialogboksen, og klik derefter på "OK".

2 Udvid "User Configuration" node fra venstre rude. Udvid "Administrative skabeloner" og "Desktop".

3 Dobbeltklik på indstillingen "Tilføj ikke aktier i nyligt åbnede dokumenter til Netværkssteder", som er placeret på den højre rude. A "Egenskaber" vindue vil åbne.

4 Vælg "Enabled" radio -knappen. Gem ændringer ved at klikke på "Anvend" efterfulgt af "OK".

5 Luk "Group Policy Editor" nytte og genstarte systemet.

Flush Netværkssteder

6 Klik på menuen "Start" Windows. Peg på "Indstillinger", og vælg "Proceslinje & Start Menu", hvis du bruger den klassiske "Start" -menuen. Vælg "Start" efterfulgt af "Control Panel" og derefter dobbeltklikke på "Proceslinje & Start Menu", hvis du bruger standard "Start" -menuen.

7 Vælg fanen "Avanceret".

8 Klik på "Clear" mulighed for at skylle alle "Netværkssteder" genveje. Klik på "OK" for at gemme ændringerne.


relaterede artikler