Sådan Setup E-mail på ATT Yahoo DSL på Windows Vista

October 30

Sådan Setup E-mail på ATT Yahoo DSL på Windows Vista


AT & T 's e-mail konti bliver nu leveret af Yahoo !. Efter endt registrering, vil kunderne kunne adgang deres nye hjemmeside, webmail, nyheder, sport, vejr og andre tjenester. De nye Yahoo! konti giver AT & T kunder adgang til alle Yahoos produkter og tjenester gennem deres AT & T brugernavn og adgangskode. Den nye hjemmeside adresse er www.att.net eller www.att.my.yahoo.com. Kunderne kan også få adgang til deres AT & T e-mail konti på www.yahoo.com hjemmeside.

Instruktioner

E-mail-konfiguration

1 Komplet registrering. Kunder, der forsøger at logge ind på den tidligere hjemmeside, som blev placeret på my.att.net, vil modtage en meddelelse side, hjemmesiden er blevet opdateret til www.att.net. Denne side vil automatisk omdirigere kunder til den nye www.att.net siden. Kunderne vil blive bedt om at logge ind. Efter indtastning deres brugernavn og adgangskode, vil kunderne blive bedt om at udfylde eller kontrollere deres registreringsoplysninger. Når dette er fuldført, vil kunden være i stand til at logge på webmail eller konfigurere deres e-mail-klient.

2 Konfigurere Windows Mail. Hvis du allerede har en konto konfigureret i Windows Mail, der ikke er behov for at skabe en ny. Du kan blot opdatere server indstillinger. For at gøre dette, åbne Windows Mail. Klik på "Funktioner" og vælg "Konti". Vælg @ att.net eller @ bellsouth.net email-adresse og klik på "Egenskaber". Klik på fanen "Servere". I "indgående post (POP3)" feltet, skriv "pop.att.yahoo.com." I udgående post (SMTP) type "smtp.att.yahoo.com." I "E-mail-brugernavn" feltet foretage visse kundens fulde e-mail-adresse, herunder @ bellsouth.net eller @ att.net. Kundens password bør være den samme, medmindre det er blevet ændret eller nulstillet. Marker feltet ud for "Min server kræver godkendelse." Klik på knappen "Indstillinger". Sæt en prik i cirklen ved siden af ​​"Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post." Klik på "OK". Klik på fanen "Avanceret". Sæt flueben i begge bokse ved siden af ​​"Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL)." "Indgående post (POP3)" bør automatisk skifte til 995. Change "udgående post (SMTP)" til 465. Klik på "Ok" og derefter "Luk".

3 Slet den gamle konto og oprette en ny. Hvis kunderne får en fejl, kan de slette den tidligere konto og oprette en ny. Dette vil ikke påvirke nogen e-mails, der er gemt i indbakken eller mapper, vil det kun fjerne kontoen. For at gøre dette, åbne Windows Mail. Klik på "Funktioner" og vælg "Konti". Klik på @ att.net eller @ bellsouth.net email adresse og vælg "Fjern". Klik derefter på "Tilføj". Vælg "E-mail-konto" og klik på "Næste". Indtast kundens navn i feltet "Vist navn" feltet og klik på "Næste". Indtast den fulde e-mail-adresse i "E-mail-adresse", og klik "Næste". Indtast den fulde e-mail-adresse i feltet "E-mail-brugernavn" feltet. Adgangskoden er den adgangskode forbundet med e-mail-adresse. Klik derefter på "Næste". Put en check i boksen ved siden af ​​"Download ikke min e-mail på denne tid", og klik på "Finish". Dobbeltklik på e-mail-konto. Klik på fanen "Avanceret". Sæt flueben i begge bokse ved siden af ​​"Denne server kræver en sikker forbindelse (SSL)." "Indgående post (POP3)" bør automatisk skifte til 995. Change "udgående post (SMTP)" til 465. Klik på "Ok" og derefter "Luk".

4 Test kontoindstillingerne. Kunderne kan teste kontoindstillingerne ved at sende sig selv en e-mail. Hvis e-mail modtages i Windows Mail-indbakke, indstillingerne er korrekte. Hvis kunden modtager en fejlmeddelelse, eller fejl, der begynder med "0x800" kunden skal kontakte AT & T for teknisk support.


relaterede artikler