Udskrivning Press Games

October 10

Udskrivning Press Games


Gamers interesseret i trykpressen spil vil finde det meste puslespil og spil til børn. Choochoo Games, Great Day Spil, og Gratis Børne spil har hver enkel udskrivning-Press-relaterede spil, som kræver ingen download. Du kan også spille en avis spil på Fun engelske Games. Selv om webstedet ikke har en trykpresse spil, det har en avis tema spil.

Choochoo Spil: "Udskrivning Tryk på"

I børnenes spil "Printing Press," du bruger en gammeldags træ trykpresse til at udskrive billeder til farve. Klik bunken af ​​papir ved siden af ​​trykpressen med musen for at sætte et stykke papir under pressen. Klik pressen for at aktivere det, genererer en tilfældig sort-hvidt billede kan du nu udskrive med din faktiske printer ved at klikke på knappen "Udskriv".

Store Day Spil: "Stop Presser"

I "Stop Press", skal du udfylde fliser, som du ville i en krydsogtværs, kun du skal udfylde i fliserne, da de ruller ned ad en trykpresse. Du skal udfylde det nøjagtige antal af tilsvarende fliser før den forsvinder fra siden. En sporvidde foranstaltninger tryk hvor mange ufærdige ord har bestået øverst på skærmen. Når det fylder helt, er spillet slut. Du kan dele spillet på sociale netværkssider, og sende dine høje scores, anmeldelser og kommentarer.

Gratis Børne Spil: "Hurtig ... Stop pressen!"

I "Hurtig ... Stop Tryk på!" du kører en gammeldags trykpresse til en avis og skal ordne bogstaverne i overskrifterne, før de ramte pressen. Vælg mellem enten fire eller fem brev gåder. Venstre-klik for at trække bogstaverne til en position på trykpressen, og højreklik for at rotere dem.

Sjov Engelsk Spil: "Avis spil for børn"

"Avis spil for børn" gør det muligt at øve din overskrift-skrivning evner. Klik på en nyhedshistorie, så læs overskriften og klik på knappen "kommentar" for at vælge den kommentar, der bedst forklarer, hvorfor overskriften er ikke velskrevet.


relaterede artikler