Sådan fjernes Windows 2000 fra en dual boot-opsætning med Windows XP

September 17

Sådan fjernes Windows 2000 fra en dual boot-opsætning med Windows XP


Før du opgraderer til et helt nyt operativsystem, nogle brugere foretrækker at "prøvekøre" operativsystemet bruger en dual-boot-operativsystem konfiguration. Indstilling af en computer op til som en dual-boot system er nyttigt tester hvorvidt programmer, drivere og filer vil arbejde med den nyere operativsystem.

Når testen er gennemført, kan en bruger vælge at fjerne ældre operativsystem. Microsoft Windows XP og Windows 2000 er bygget med lignende softwarearkitektur; Derfor fjerner Windows 2000 fra en dual boot system kræver at ændre et par indstillinger i Windows XP, før omformatere Windows 2000 partition på.

Instruktioner

1 Tænd computeren og starte op i Windows XP. Klik på "Start", vælg "Kontrolpanel" og derefter dobbeltklikke på "System".

2 Vælg fanen "Avanceret". Find "Indstillinger" under Start og Genoprettelse, og klik på det. Vælg "Microsoft Windows XP" i drop-down menuen og klik på "OK". Klik på "OK" i "System Properties" vinduet.

3 Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet. Højreklik på det drev, som indeholder Windows 2000, og vælg "Format." Klik på "Start" og derefter klikke på "OK" for at bekræfte.


relaterede artikler