Sådan Adskil et billede fra baggrunden i Photoshop

May 28

Adobe Photoshop er et af de mest kreative og kraftfulde billede manipulation applikationer i brug i dag. Det bruges sædvanligvis til at adskille en del af et billede fra baggrunden. Brug følgende forslag til at begynde at ændre dine fotos.

Instruktioner

1 Åbn billedet i Adobe Photoshop. Vælg Freeform Pen værktøjet fra drop down menu bar. Dette værktøj ligner en lille pen spids med en lille serie af stiplede linjer efter nib. Skitsere den del af billedet, du vil beholde, klippe billedet ud (ctrl-C) og indsæt (ctrl-V) på enhver baggrund.

2 Vælg Masking værktøj fra menuen værktøj og skitsere motivet med spraymaling værktøj. Når omridset er etableret, udfylde det resterende område af emnet med farve. Vælg ikonet Masking at fjerne alt, men den maskerede valg.

3 Fjern emnet billedet fra dets baggrund ved hjælp af Photoshop Extract mulighed. Med billede åbent, skal du vælge filtre øverst på skærmen og vælg Extract. Her motivet er skitseret og farve fyldt og adskilt fra enhver baggrund.

4 Pick tryllestavværktøjet fra de vigtigste Photoshop værktøjslinjen. Vælg de dele af baggrunden ved at klikke på de relevante områder. Dette vil fremhæve et område for at slette. Tryk på delete-tasten for at fjerne den del af baggrunden. Fortsæt dette indtil alle områder af baggrunden er væk.

TIPS

  • Juster Avanceret Edges værktøj, hvor det er muligt. Dette vil bringe i det valgte område tættere på motivet for et renere billede.
  • Fjer kanterne, når billedet fjernes fra baggrunden. Udtværingsværktøjet er en stor mulighed for sløring kanterne af udvundet billedet fra dets nye baggrund.
  • Gem billedet som en JPEG-fil, hvis alt arbejde er afsluttet på billedet. Lad Photoshop gemme billedet som en PSD fil, hvis ekstra arbejde der skal gøres på et senere tidspunkt.

relaterede artikler