Hvad er årsagen computer Sound at stamme?

May 26

Hvad er årsagen computer Sound at stamme?


Hakker, pauser, afbrydelser, klik og POP'er alle forstyrre nydelsen af ​​lyden fra computeren. Selv om der kan være en række forskellige medvirkende faktorer, lyd hakker normalt kommer ned at stamme på centralenheden i computeren, selvom din internetforbindelse kan spille en rolle.

Et spørgsmål om ressourcer

Som din computer arbejder bag kulisserne for at levere lyd indhold fra medieafspillere, applikationer og websites, det manipulerer ressourcer, navnlig Random Access Memory, central processing unit tid og harddisken adgang. Over tid, memory leaks, kodning ineffektivitet og endda tilfældige begivenheder såsom mindre strømstød eller statisk elektricitet kan påvirke, hvordan din computer virker. Genstart computeren ved at lukke ned og genstart bringer ressourcer tilbage til en frisk tilstand. Hvis du bemærker lyd stammen, efter computeren har været på i nogen tid, kan genstart eliminere problemet.

Et spørgsmål om drivere

Lyd håndteres af din computer bruger dedikerede computerchips på et lydkort eller bundkort. Disse chips arbejde med en række computer konfigurationer. For eksempel kan et lydkort, der arbejdede med Windows Vista stadig arbejde med Windows 8, men den har brug for et andet sæt af instruktioner, kaldet drivere, at arbejde med det nye operativsystem. Stammen kan meget vel være et symptom på en chauffør problem, selvom du ikke har lavet en systemskifte. Check med dit lydkort producent for den seneste driveropdatering, som kan installeres manuelt eller ved hjælp af Windows Update.

Sagen for Applications

Computerprogrammer, browsere og programmer kan kræve jævnlige opdateringer til fortsat problemfri drift. I mange tilfælde opstår lydproblemer fra et program, der forårsager en usædvanlig ressource afløb. Browsere, især en udfordring, da antallet og kvaliteten af ​​plug-ins, udvidelser og værktøjslinjer varierer fra computer til computer. Hver af disse elementer, ved hjælp af din browser som en platform, øger krav til CPU'en, så prøve at deaktivere dem til at forbedre ydeevnen. Rydning browserens cache og cookies kan også forbedre afspilningen af ​​web-baseret lyd.

Internet Connection

Internetradiostationer og andre streaming media afhængige af Internet båndbredde til at levere tilstrækkeligt hurtige data. Afbrydelser i audio stream kan forårsage lyd til pause eller sløjfe. Genstart dit modem og router kan hjælpe, og forbinder en computer med et Ethernet-kabel giver en hurtigere forbindelse end Wi-Fi. Nogle lydkort kommer med dedikerede kontrol applikationer, og det kan være muligt gennem disse kontrolpaneler til at øge audio buffer. Dette tillader din computer til at lagre mere lyd før afspilning, for at udjævne eventuelle data-levering variationer.


relaterede artikler