Sådan Slip en trådløs adapter adresse

April 26

Når du bruger en trådløs netværksenhed til at oprette forbindelse til et netværk, kan du støder på et problem, hvis to netværksenheder forsøger at bruge det samme netværk adresse. Du kan løse problemet, en af ​​de netværksenheder bør "slip" netværket adresse. Slip IP (Internet Protocol) adresse eller hardware adresse til din trådløse netværksenhed ved at køre "ipconfig" værktøj fra operativsystemets kommandoprompten. Dette værktøj kan også bruges til at vise og forny netværksadresser for netværksenheder er installeret på computeren.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen i menuen i nederste venstre hjørne af skærmen.

2 Klik på "Kør" valgmulighed, og skriv "cmd" i den medfølgende tekst feltet. Hvis "Kør" valgmulighed er ikke tilgængelig for dit operativsystem, typen "cmd" i søgefeltet og klik på "Command Prompt".

3 Skriv "cd \" ved kommandoprompten, og tryk derefter på "ENTER" for at få adgang til rodmappen på din harddisk.

4 Skriv "cd windows \ system32 \" i kommandoprompten, hvor "vinduer" er den mappe, hvor operativsystemet er installeret og "system32" er den mappe, hvor netværk værktøjer er placeret, og tryk derefter på "ENTER" tasten.

5 Skriv "ipconfig / release

trådløs" i kommandoprompten, og tryk derefter på "ENTER" for at udføre kommandoen. Denne kommando instruerer ipconfig værktøj til at frigøre netværksadresse til en enhed med et navn, der indeholder ordet "trådløs", som vil omfatte standard navnet på den trådløse netværksforbindelse.

6 Skriv "ipconfig" for at vise netværksforbindelser. Find trådløse indgang netværksforbindelsen, som vil være under overskriften "Ethernet adapter Trådløs netværksforbindelse." IP-adressen, undernetmasken og standard-gateway vil være tom (læse alle nuller), hvilket indikerer, at den trådløse adapter netværksadresse er blevet frigivet.


relaterede artikler