Sådan oprettes Folds i Beklædning med Photoshop

July 13

Med Adobe Photoshop, kan du ændre billeder til at give den ønskede effekt. Med billeder af tøj, kan det være nødvendigt at tilføje folder og folder til at gøre tøjet ser mere realistisk. Du kan tilføje folder til en tøj billede i Photoshop hjælp andet billede af en fold og blande de to områder sammen, orientere folderne korrekt for at opnå den ønskede virkning. Dette er en hurtig og nem måde at lave folder vises i tøj.

Instruktioner

1 Åbn billede af det tøj, som du ønsker at tilføje folder i Photoshop.

2 Søg på nettet for at finde et billede af den type fold, som du gerne vil føje til foto af dit tøj. Hent billedet og åbne det i Photoshop.

3 Klik på "Image" menuen. Flyt til "Justeringer" undermenuen og klik på "Dæmp farvemætning" for at fjerne farven fra billedet af folderne.

4 Klik på "Image" menuen. Flyt til "Justeringer" undermenuen og klik på "Brightness / Contrast". Flyt "Kontrast" skyderen op for at øge kontrasten. Klik på "OK".

5 Klik på "Filer" og "Gem som". Udpeg filtypen som ".psd" og gem filen.

6 Klik på tøjet billedet arbejdsområde.

7 Klik på "Filter" og derefter på "Forvræng" undermenuen. Vælg "Transformering".

8 Accepter dimensionerne, og klik på "OK." Naviger til den mappe, der indeholder den krølle billedet. Fremhæv billedet, og klik på "OK." Alternativt kan du trække billedfilen ind i tøj lærred arbejdsområde.

9 Klik på hjørnerne og trække hjørne for at ændre størrelsen på folden billede over toppen af ​​tøj billedet. Klik på menuen drop-down på toppen af ​​"Lag" panel og klik på "Multiply". Klik på drop-down menuen igen og vælg "Exposure" for at justere lysstyrken på billedet.


relaterede artikler