touchpad Tips

August 14

Din bærbare touchpad er en følsom enhed, der fungerer som en mus, men der er ingen mekanisk kugle til at flytte rundt. Over tid, kan touchpad blive snavset, arbejde uregelmæssigt og ikke fungerer som det skal. Ved at følge et par tips, kan du bevare din touchpad samt lære en ny teknik til at arbejde med enheden.

Tør dine hænder, fjerne eventuelle Oil

Hvis du oplever problemer med at bruge din touchpad, først vaske dine hænder til at fjerne olie eller fedt og tør dem helt. Olie på dine hænder vil overføre til touchpad og vil gøre arbejdet med enheden vil være vanskeligt. Du ønsker måske at beholde en papirserviet ved tastaturet, hvis dine hænder er ofte fedtet.

Rengøring Touchpad

Tør din touchpad mindst en gang dagligt med en ren fnugfri klud for at fjerne støv, krummer, olie og andre elementer. Hvis du konstant bruger pegefeltet, rydde op oftere. Prøv ikke at spise, mens du bruger laptop --- krummer og saucer fra din mad vil få på pegefeltet, og det vil ikke fungere korrekt. Mindst en gang om måneden, rense din touchpad med en lille mængde af vinduespudser (der indeholder ammoniak) og en ren klud. Tør forsigtigt pegefeltet for at fjerne snavs, fedt og andet snavs. Lad lufttørre eller tør med rent håndklæde.

Rulning med touchpad

Rulning er en funktion, der er let at gøre på en touchpad. Man kan bevæge sig op eller ned, selv højre mod venstre. Den nemmeste måde at rulle er at bruge din pegefinger og holde dine andre fingre fri for at klikke. Nogle internetsider deaktivere rulning --- besøge en anden hjemmeside og prøv at rulle for at se om det er tilfældet på problemet hjemmeside.

Opdater din Touchpad s Drivers

Hvis du stadig oplever problemer med din bærbare touchpad, besøge din computers producentens hjemmeside for at søge efter opdaterede drivere til din touchpad. Hent den relevante driver, og følg vejledningen, der følger med driveren. Når du har installeret den nye driver, genstarte systemet og kontrollere din bærbare touchpad at se, om problemet er repareret.