Sådan oprettes en Online Dating Community

August 12

Et online community er en gruppe af personer, der bruger internettet til at kommunikere. Det er muligt at skabe et online community uden at skulle starte en egentlig dating service, hvilket ville kræve registrering som en forretning. Hvis dating side vil blive brugt til profit, så vil det være nødvendigt at blive registreret som en virksomhed. Gratis hjemmeside beslutningstagere på internettet kan ikke bruges gratis, hvis de anvendes til at indsamle fortjeneste. Undtagelsen vil være servicering af hjemmesiden med annoncer via gratis hjemmeside udbyder. Ellers vil webhotel og domænenavne skal købes.

Instruktioner

1 Opret en gratis konto hos en online social networking site. Som eksempler kan nævnes Facebook og Myspace.

2 Udfyld afsnittet "Profil", hvor du indtaster oplysninger om din præferencer, placering, personlighed og andre attributter for din sociale identitet. Dette er ikke så grundig som en personlighed profil på et dating-tjenester site, men det giver grundlæggende oplysninger, at nogen kunne bruge til at beslutte, om ikke at acceptere en dato.

3 Opret en gruppe ved hjælp af social networking site. Gå til afsnittet "grupper" af hjemmesiden og finde linket til at oprette din egen. Den sociale networking site vil lede dig gennem skabe titel, beskrivelse og tilføje et billede (ikke nødvendigvis i den rækkefølge).

4 Brug en beskrivende titel, som "[dit område] Singles" eller "dating i [dit område]." Dette vil gøre gruppen nemmere at finde, når folk søger efter "dating" eller "singler" på social networking site.

5 Beskriv formål gruppen i det relevante felt. Gør det klart, at det er en samling af individer, der kan finde datoer i gruppen, ikke en dating service. Det er også en god idé at råde folk til at forlade deres profiler offentligt synlige, som de sandsynligvis vil alligevel, hvis de er på udkig efter datoer.

6 Vælg et billede, der bedst beskriver eller opsummerer gruppen. For en dating gruppe, kan dette være et billede af et hjerte eller et par. Sørg for, at billedet er godkendt til offentlig brug. Med andre ord, skal du ikke bruge et ophavsretligt beskyttet billede.

Et godt sted at finde rettighedsbaserede clearede billeder, der er i det offentlige rum er en arkivbilleder hjemmeside. Stock foto hjemmesider kan kræve en gratis sign-up og kan have deres egne brug bestemmelser.

7 Kontroller gruppe, som kan findes på "Indstillinger" side i gruppen på det sociale netværk hjemmeside. Sørg for at du er den eneste administrator opført. Administratoren af ​​gruppen er den eneste person, der kan foretage ændringer i gruppen.

8 Inviter enlige til gruppen. Dette vil give folk til besked hinanden enkeltvis at arrangere datoer. Sørg for, at gruppen er indstillet til "Open" medlemskab, som kan findes på gruppens "Indstillinger" side. Det betyder, alle kan tilslutte sig det. Sørg andre medlemmer kan invitere nye medlemmer så godt, som også bør være på "Indstillinger" side.


relaterede artikler