Hvordan man laver en Composite til en VGA

April 21

Hvordan man laver en Composite til en VGA


Computerskærme kan have forskellige input formater, herunder composite video og Video Graphics Array. Composite video kombinerer alle signalet oplysninger i en enkelt ledning. Når kombineret, kan de ikke adskilles uden en elektronisk konverter. VGA holder signaler adskille at give flere oplysninger til en skærm for et klarere billede. Omformere at adskille signalerne kommer på forskellige kvalitetsniveauer for forskellige priser og med forskellige stik til computer af videospil brug. Brug et VGA-kabel og konverter med de korrekte stik til din ansøgning.

Instruktioner

1 Sæt den ene ende af en RCA composite video ledningen til composite video output på din computer eller videospil. Sæt den anden ende i composite video input af konverteren.

2 Sæt den ene ende af VGA kablet i konverteren VGA-udgang og den anden ende i VGA-indgangen på skærmen.

3 Tænd for computeren eller videospil, konverteren og skærmen. Sæt konverteren eksterne strømadapter i en stikkontakt, og den anden ende i konverteren.

TIPS

  • Composite video kabler bruger en enkelt koaksialkabel med gul RCA Push-in stik. Nogle producenter tilføjer to lydkabler for bekvemmelighed til hjemmet underholdningssystemer, og også kalde det en composite video kabel. Men du behøver kun den enkelt kabel version til composite til VGA konvertering. Konverteren vil arbejde i kun én retning. Du kan ikke bruge den til at konvertere VGA til composite.
  • Tjek stifterne omhyggeligt på din VGA-kabel for at sikre, at de passer sammen med stikket. Forsøg aldrig at tvinge et stik i stikket, hvis det ikke passer ordentligt.