Sådan fjernes vokal fra mp3 Software

March 16

Sådan fjernes vokal fra mp3 Software


Indtil for nylig, fjerne vokaler fra en sang skulle gøres i studiet, hvor flere højteknologiske stykker af maskiner ville adskille hvert bånd og kanal og fjern hyppigheden af ​​vokalen. Med den konstante forbedring af computere og audio software, fjerne vokaler fra en sang er meget lettere og kan gøres af alle med den rigtige software. Uanset om at skabe et lydspor til en prøve eller lave din egen karaoke-disk, kan du få den helt rigtige optagelse med vokalerne fjernet efter behov.

Instruktioner

1 Fjern vokal med Audacity. Denne mulighed er en gratis, high-powered audio program, der giver dig mulighed for at foretage mange ændringer i en sang spor, herunder fjerne vokal med "Center Pan" funktion.

2 Filtrer sangteksten i en sang ved hjælp Wavosaur. Ud over at være et kraftfuldt stykke lydredigering software, kan dette gratis program også fjerne vokaler fra en sang nemt.

3 Tag vokal ud af et spor med Winamp AnalogX. Denne gratis plugin til Winamp audio suite tilføjer et kraftcenter for blanding og redigeringsmuligheder for alle niveauer oplevelse. Fjernelse af vokal med AnalogX er enkel og slutresultatet er generelt mere end acceptabel.

TIPS

  • Alle de førnævnte lydprogrammer er gratis at downloade og bruge. Prøv dem alle for at få det optimale resultat, når du opretter din karaoke diske.
  • Som det er tilfældet med alle audio redigeringssoftware, kan fjerne vokaler fra en sang producere en usmagelig klingende resultat. Hvor komprimeret oplysningerne er på disken, hvor mange forskellige frekvenser blev brugt til at fastsætte sporet på studiet, og kvaliteten af ​​lydkilden er alle faktorer, der skal overvejes, når du redigerer et lydspor. Prøv så mange forskellige løsninger efter behov, indtil et tilfredsstillende resultat er oprettet.

relaterede artikler