Sådan Slå din computer Desktop til en månedlig Planner

July 25

Turning computerens skrivebord til en månedlig planner kan være en god måde at holde disse vigtige datoer på spidsen af ​​fingrene. Ved at bruge dit skrivebord som en månedlig planner, kan du nemt holde styr på aftaler, fødselsdage, jubilæer eller andre begivenheder. Det bedste er, at du vil have hurtig adgang til begivenheder, mens du arbejder ved computeren.

Instruktioner

Sådan Slå din computer Desktop til en månedlig Planner

1 Find et baggrundsbillede på internettet, som allerede har en kalender på det, eller lave dine egne for hver måned. Husk, at kalenderen datoer skal være af en anstændig størrelse, da vi vil bruge skrivebordsikoner til at markere vigtige datoer at huske. Du ønsker måske at teste dit eget design inden afslutningen kalenderen, for at sikre det fungerer godt for dine behov.

2 Indstil billedet som dit skrivebord. Gem billedet på din harddisk. Højreklik derefter på skrivebordet og vælg "Egenskaber". Derfra ser for fanebladet "Skrivebord". Klik på knappen Gennemse for at finde dit billede på din harddisk. Når du har fundet det, klik på "Åbn" og derefter enten "Anvend" eller "Gem ændringer".

3 Nu er du klar til at tilføje specielle datoer til din kalender. Først skal du oprette en mappe for hver dato, du ønsker at huske, ligesom en fødselsdag eller en aftale. Navngiv mappen i overensstemmelse hermed. Så lige -på mappen og vælg "Egenskaber". Vælg "Tilpas" fanen og tryk derefter på "Change ikonet" knappen for at vælge et andet ikon billede til dit arrangement.

4 Klik derefter på og trække din mappe til den dato, på dit tapet kalender. Sørg for at slukke for Auto Arranger dine ikoner på skrivebordet, så du frit kan placere dine ikoner rundt på skrivebordet.

5 Det er det! Dit skrivebord er nu en månedlig planner. Du vil måske finde en kalender image for de næste 12 måneder, så du vil være forberedt.

TIPS

  • Du kan faktisk lave dine egne ikoner. Der er computerprogrammer, der kan gøre dette, der gør det hurtigt og nemt.
  • Hvis du finder en kalender billede til brug, skal du sørge for at gemme det, i stedet for at bruge genvejen til at gøre det dit skrivebord uden at gemme. Efter en computer nedbrud, kan dit billede være væk, hvorefter det kan være meget svært at finde igen.

relaterede artikler