Sådan Optag en udsendelse fra internettet

March 28

Sådan Optag en udsendelse fra internettet


Hvis du nyde at lytte til Internet radio- eller tv-udsendelser, kan du lave en permanent optagelse af et show gør det nemt at gense dine favoritter, selv uden adgang til internettet. Uanset om du bruger en Windows eller Mac OS X-computere, er der en lang række gratis og kommercielle optagemuligheder, der kan bruges. Optagelse af programmer konvertere en live Internet udsendelse til en digital lyd- eller videofil, oftest i MP3- eller rå video format. Disse filer kan overføres mellem computere eller bærbare medieafspillere.

Instruktioner

1 Hent software til at optage lyd eller video. Replay Radio 6.1 eller Audacity giver nemme løsninger til arkivering live-udsendelser. Replay Radio er til Windows, og Audacity er cross-platform. Replay Radio 6.1 er designet til planlagte optagelser, mens Audacity kan bruges til at registrere, hvad lyd er i øjeblikket spiller på dit lydkort. På Mac, kan Soundflower bruges til at passere streaming lyd fra lydkort til Audacity eller anden lydoptagelse software. Hvis du har brug for at optage en tv-udsendelse, kan du bruge en skærm optagelse værktøj til at fange streaming video.

2 Installer software. Instruktionerne vil variere afhængigt af den software, så sørg for at følge de medfølgende anvisninger. Nogle softwarepakker kræver, at du installerer en MP3 encoder, som gør det muligt rå lydfiler, der skal konverteres til MP3-filer, der fylder mindre på en harddisk.

3 Opret en mappe til at gemme udsendelser. Ideelt set bør dette være i din "Dokumenter" mappe eller placeret på skrivebordet, så det er let at finde.

4 Læg din strøm. Hvorvidt udsendelsen arkiveres eller levende, lægge strømmen i din browser eller media player og kontrollere forbindelsen. Hvis du bruger et program som Replay Radio eller DeskShare, kan du oprette en optagelse tidsplan.

5 Start optagelse. Med Replay Radio eller DeskShare, starter optagelsen automatisk, hvis det er planlagt. Med Audacity, trykke på optageknappen for at starte optagelsen, og softwaren vil fange, hvad der bliver spillet på dit lydkort.

6 Afslut optagelsen. Når den udsendelse, du ønsker at gemme er overstået, skal du blot stoppe optagelsen og gemme den til din destination mappe. Du kan nu få adgang til optagelsen, når du vil.

TIPS

  • Lyd og videofiler tage en masse plads på harddisken, så sørg for, at du har masser af ledig plads. Hvis du planlægger at optage en masse af Internet udsendelser, kunne det være værd at investere i en ekstern harddisk.