Hvad er en USB til LAN-kabel til?

March 21

Hvad er en USB til LAN-kabel til?


En Universal Serial Bus (USB) til lokale netværk (LAN) adapter kan bruges til at forbinde to eller flere computere, når en computers Ethernet-stik er ikke tilgængelig. De fleste computere har USB-porte på forsiden for nem adgang.

Tilslutning To computere

En USB-til-LAN-adapter kan bruges til at overføre data mellem to computere, hvis en eller begge computere har en utilgængelig eller defekt Ethernet-stik. Blot sætte adapteren i computerens USB-port og indsætte en standard LAN-kabel i adapteren. Du kan køre dette kabel til den anden computers Ethernet-stik eller til en anden USB-adapter.

Installation af drivere

Når du først tilslutte en USB-til-LAN-adapter i computerens USB-port, vil en prompt vises spørger, om du ønsker at installere drivere. Drivere er små programmer, der tillader en enhed til at kommunikere med din computer; du bliver nødt til at installere dem for adapteren kan fungere korrekt.

Forbindelse til internettet

USB-til-LAN-adaptere kan også bruges til at oprette forbindelse til internettet fra et eksternt modem. Du skal blot køre LAN-kablet fra dit modem til USB-adapteren tilsluttet computeren. Installer enhedsdrivere og du er klar til at få adgang til internettet.