Sådan Vedhæft en fil til en PDF-dokument

May 12

Du kan nemt vedhæfte filer til din Adobe Acrobat PDF-dokument ved hjælp af den vedhæftede fil navigations panel. Dette panel kan du hurtigt vedhæfte enhver type fil til PDF-dokumentet, hvis du har brug for at sende en tilsvarende fil sammen med PDF-dokumentet. Find ud af hvordan du kan udnytte kraften i Adobe Acrobat ved at knytte andre filer til PDF-dokumentet.

Instruktioner

1 Start Adobe Acrobat, og åbne et PDF-dokument, som du gerne vil vedhæfte et ekstra fil.

2 Vælg menuen "Vis", peg på "Navigationspaneler", og klik for at vælge "Vedhæftede filer", så et flueben vises før valget og den vedhæftede fil navigationspanelet åbner i bunden af ​​skærmen.

3 Klik på knappen "Tilføj" i toppen af ​​den vedhæftede fil navigationspanelet for at åbne "Tilføj Attachment" dialogboksen.

4 Brug "Look i" drop-down listen og klik på din computer filer i "Vedhæft en fil" dialogboksen for at gennemse for at finde den fil, du har gemt og ønsker at knytte til det åbne PDF-dokument.

5 Klik for at vælge den fil, du vil vedhæfte, og klik på knappen "Åbn" for at lukke "Tilføj Attachment" dialogboksen og tilføje filen til den vedhæftede fil navigationspanelet. Filen er nu knyttet til det åbne PDF-dokument og vil blive medtaget som helst PDF-dokumentet åbnes eller e-mailes.

TIPS

  • Du kan også bruge Adobe Acrobat vedhæftede navigationsudstyr rude for at åbne tilføjede vedhæftede filer, gemme vedhæftede filer, slette filer, der allerede er knyttet, og søge gennem allerede vedhæftede filer ved hjælp af knapperne øverst i ruden.

relaterede artikler