Sådan deaktiveres Canon Blækpatron Overvågning

April 8

Sådan deaktiveres Canon Blækpatron Overvågning


Mange Canon printere er fra fabrikken indstillet til at stoppe udskrivning funktioner, når blækniveauer i en patron nå et meget lavt niveau. Hvis du udskifter en patron med en ny, er det niveau skærme nulstilles automatisk. Når du refill dine egne patroner, er niveauerne ikke nulstilles. Selv når du ved patronen er fuld, programmeringen holder din Canon fra udskrivning. Løsningen er at stoppe printeren fra overvågning blækniveauer.

Instruktioner

1 Vælg "OK" fra den første advarsel pop op-meddelelse til at fortsætte med at bruge blækbeholderen. Det vil fortælle dig, hvilke tomme patron det refererer til så godt.

2 Vælg "Ja" i det andet vindue for at frigive funktionen overvågning.

3 Vælg "Ja" for at fortsætte udskrivning fra det næste vindue, der beskriver genopfyldte tanke.

4 Gentage processen, fra begyndelsen, for hver tomme patron, der viser printeren som tom. Meddelelsen vinduer vil automatisk poppe op for hver enkelt.

5 Tryk på den blinkende lys (eller særlige knap til din model, der genoptager) på din printer for at genoptage udskrivningen.

TIPS

  • Med overvågning slukket, vil din Canon printer ikke stoppe udskrivning, når den løber tør for blæk helt. Du bliver nødt til at fjerne patronerne og kontrollere blækniveauet ofte.

relaterede artikler