Hvordan man laver en Polaroid i Photoshop

July 15

Polaroid film er dyrt og stadig vanskeligere at finde. Men Polaroid fotos har en kunstnerisk fornemmelse, at simple digitale aftryk kan mangle, og de ser cool hængende fra køleskabet eller som fremhævede elementer i collager. Med få klik og drags af en mus, dog kan et digitalt billede har denne signatur Polaroid stil.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop på computeren. Klik på "File" -> "Ny" for at åbne et nyt dokument. Vælg "Tommer" fra drop-down menuen ved siden af ​​"Bredde" og "Højde" indstillinger på den boks, der popper op.

2 Skriv "4,25" i højden og "3,5" for bredden for at få dit billede til at ligne de seneste 600-serien Polaroid fotos.

3 Klik på "File" -> "Åbn" for at åbne den digitale foto, som du vil bruge til et Polaroid billede. Minimer billedet boksen, når det åbner, så du kan se både den første fil, du oprettede, og det foto, du lige har åbnet.

4 Vælg "Crop" værktøjet fra menuen til venstre i Photoshop. Indstil dimensionerne øverst menu-bjælke til "3" for bredden og "3,3" for højden. Sørg for, at dimensionerne er indstillet til "inches". Beskær dit billede til at passe inde disse dimensioner.

5 Træk det digitale foto i den tomme fil, du oprettede, så billedet er inde i 3,5 x 4,25 kassen. Flyt foto på plads, så billedet ligner et Polaroid billede. Sørg de hvide rum på toppen, venstre side og højre side af billedet er endda, mens mængden af ​​hvide plads på bunden er større.

6 Skift indstillingen baggrundsfarve ved at klikke på det øverste farve box (som bør være hvid) i bunden af ​​venstre værktøj kolonne. Ændre farven til en grå skygge. Vælg boksen værktøj fra værktøjslinjen og trække en boks over dit foto, der er omkring en pixel større i bredde og højde end din "3 x 3,3" digital foto.

7 Lag dit billede over grå boks ved at trække det til toppen af ​​"Lag" kolonnen i højre side af Photoshop.

8 Klik på "baggrund" lag i samme kolonne, og du bør lægge mærke til det har en lås på den. Højreklik på laget og vælg "Dupliker Layer" og derefter klikke på "OK", når boksen kommer op. Vælg at kopiere og de to øverste lag i kolonnen.

9 Højreklik og vælg "Flet Lag" at flette alle tre ulåste lag i ét lag. Slet den oprindelige "Background" lag.

10 Vælg "Lag" -> "Layer Style" -> "Drop Shadow" fra den øverste menu værktøjslinjen. Vælg "Multiply" for "Blend Mode" "og har" Distance "," Spread "og" Størrelse "sat til 5, 0 og 5.

11 Tilføj tekst til din Polaroid med "T" ikonet på værktøjslinjen. Vælg en skrifttype, der ligner håndskrift. Vælg både Polaroid billedet lag og tekst lag fra Lag kolonnen til højre. Højreklik og vælg "Flet Lag", før man går videre til det sidste trin.

12 Klik på "File" -> "Ny" for at åbne et nyt dokument og angive størrelsen til enhver størrelse større end Polaroid foto. Træk og slip din Polaroid billede til det nye dokument. Klik på "Ctrl" + "T" på tastaturet og drej Polaroid lidt mere realisme.

TIPS

  • Leg med blanding og skygge muligheder for en mere realistisk ud Polaroid billede.

relaterede artikler