Sådan Fix Firefox "EM er ikke en funktion" Fejl

June 3

Sådan Fix Firefox "EM er ikke en funktion" Fejl


Mens du surfer dine foretrukne websteder, kan Firefox webbrowseren pludselig stoppe med at arbejde og producere en fejlmeddelelse siger "EM er ikke en funktion," eller noget lignende. Dette særlige fejlmeddelelse skyldes ekstra add-ons eller plugins du har installeret, der ikke er kompatibel med din version af Firefox-browseren. At komme af med fejlmeddelelsen kræver opdatering eller deaktivere disse ekstra programmer, indtil du finder den specifikke plugin eller add-on ansvarlig for meddelelsen.

Instruktioner

1 Naviger til Firefox Plugin Check webside (se Resources) og vente på browseren til automatisk at registrere hvilke plugins er forældede. Klik på den gule eller røde "Opdater" knappen ved siden af ​​det første plugin, skal opdateres. Klik på "Download nu" og "Gem fil".

2 Naviger til den mappe, hvor dine downloadede filer gemmes og dobbeltklik på plugin installation fil, du hentede. Klik på "Næste" ved hver prompt og klik på "Finish" for at opdatere plugin. Gentag hele processen med hver forældede plugin noteret på Plugin Check siden.

3 Luk og derefter genåbne Firefox og se, om fejlmeddelelsen fortsætter med at opstå. Klik på menuen "Funktioner", hvis problemet ikke er løst, og klik derefter på "Add-Ons" for at åbne "Add-Ons Manager" fanen.

4 Klik på den sorte cirkel ikon placeret i øverste højre hjørne af skærmen, og klik på "Kontroller for opdateringer." Klik på "Næste" og "OK" for at installere opdateringer fundet. Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, skal du gå til næste trin.

5 Retur til "Add-Ons manager" fanen og klik på knappen "Udvidelser" i venstre side af skærmen. Find den nyeste tilføjelse du har installeret på listen over tilføjelser. Klik på "Disable" knappen til venstre for add-on navn, og klik derefter på det blå link "Genstart".

6 Gentag processen med at deaktivere hver tilføjelse, indtil fejlmeddelelsen går væk for at bestemme, hvilke tilføjelse er årsag til problemet. Retur til "Add-Ons manager" fanen og klik på knappen "Aktiver" ud for hver af de add-ons, der ikke forårsager fejlmeddelelsen.

TIPS

  • Hvis du har mange forskellige tilføjelser og ønsker at deaktivere dem alle på én gang, Firefox indeholder en indstilling, der hedder "Safe Mode", der automatisk forhindrer alle add-ons i at fungere. Klik på knappen "Firefox" i øverste venstre hjørne af skærmen og vælg "Hjælp". Klik på "Genstart med Add-ons Handicappede ..." for at genstarte browseren.
  • Opdatering til den nyeste version af Firefox kan også løse dit problem, hvis du ikke bruger den nyeste version. Klik på knappen "Firefox" og vælg "Hjælp". Klik på "Om Firefox" og "Opdater" for at installere den nyeste version.