Eventuelle Negativer til at bruge et Password Manager?

May 31

Eventuelle Negativer til at bruge et Password Manager?


E-mail, netbank, supportfora, arbejdsrelaterede hjemmesider - antallet af adgangskoder, du skal huske kan hurtigt blive overvældende. Password management software er designet til at afhjælpe dette problem ved at huske alle dine passwords for dig, så du kan huske kun adgangskoden til management service. Men der er nogle ulemper ved at bruge password ledere.

Behovet for Password Ledere

Ud over det store antal af passwords, der er nødvendige for at styre nutidens digitale liv, antallet af enheder, hvor disse adgangskoder bruges kan gøre situationen endnu mere udfordrende. Alle større webbrowsere funktionen indbygget password management, men kun få af dem automatisk synkronisering gemte adgangskoder med deres mobile modstykker på din telefon eller tablet. Tilføj i en anden eller tredje computer, og du kan hurtigt finde dig selv ude af stand til at få adgang til en import hjemmeside eller dokument med enheden ved hånden. Et password management program tilbyder ægte mobilitet ved at gøre dine adgangskoder tilgængelige på enhver enhed. Selv hvis du bruger en midlertidig computer, kan du installere password manager, log ind, få adgang til nødvendige adgangskode og derefter afinstallere softwaren.

Negative: Betingelser for brug

Juridiske spørgsmål er en negativ til at bruge en adgangskode manager. Mange hjemmesider 'betingelser for brug forbudt at gøre en rekord, skriftlig eller på anden måde, for din adgangskode. Men på sin mest grundlæggende niveau, en password manager registrerer dit password og gemmer dine oplysninger om adgangskode lederens online servere, og dermed potentielt krænke nogle selskabers betingelser for brug. Selvom der kan være en lille risiko for følgevirkninger virkelige verden, hvis der er en komplikation, kan du finde det svært at modtage støtte fra det selskab, hvis ord, du overtrådt.

Negativ: Fremtidssikret

En stor potentiel negativ til at bruge en adgangskode manager er virksomhedens rentabilitet på længere sigt. Som feltet bliver stadig mere konkurrencepræget og overfyldt, kan svagere tilbud forsvinde. Hvis det sker, og du ikke har hentet eller sikkerhedskopieret dine adgangskoder, kan du finde dig selv at gå gennem den besværlige proces med at nulstille alle dine passwords. Det samme gælder, hvis du vælger en tjeneste, der ikke tilbyder en fejlsikker hentning metode, hvis du glemmer din hovedadgangskode.

Negativ: Online Sikkerhed

Næppe en måned går uden en større virksomhed indrømme et sikkerhedsbrud eller vellykket hacking forsøg, som udsatte brugerdata. Der er få mål som tiltrækkende som en virksomhed, hvis primære forretningsområde indebærer lagring brugernavne og adgangskoder til en ufortalt antal kunder. En succesfuld hack kan udsætte e-mail konti, bankoplysninger og mere, som alle kan bruges af hackere til at stjæle din identitet og penge. Derfor er det vigtigt at bruge en velrenommeret virksomhed, en, der har de økonomiske og tekniske ressourcer til korrekt sikre de data, de har fået overdraget.


relaterede artikler