Udskrivning på Vellum Brug af en Canon-printer

February 24

Udskrivning på Vellum Brug af en Canon-printer


Udskrivning på pergament er ikke meget anderledes end udskrivning på almindeligt papir. Vellum er tilgængelig på mange håndværk butikker i en række forskellige størrelser, vægte og farver. Det er semi-uigennemsigtig med en gennemskinnelig kvalitet. Udskrivning af et billede på pergament papir er nemt, og resultatet ligner udskrivning på kalkerpapir; pergamentet spreder lyset uden at blokere det fuldstændigt.

Instruktioner

Udskrivning på pergament

1 Afgøre, hvorvidt din printer er en inkjet eller en laserprinter. Kontroller papiret emballage og sørg for at vælge den relevante vellum til din maskine.

2 Sæt papir i printerens fødning. Åbn det billede, du vil udskrive, og klik på knappen "Udskriv" i det program, du udskriver fra.

3 Når du får udskriftsindstillinger Marker følgende indstillinger:

Papirformat: Vælg den størrelse, der matcher din vellum

Farve: Vælg sort og hvid eller farve, afhængigt af dit billede

Print kvalitet: Hvis det er tilgængeligt, skal du vælge "Åbenhed". Ellers indstille kvaliteten til "Low" eller "Udkast".

4 Se et eksempel på udskriftsjobbet for at sikre det er placeret på siden, som du foretrækker. Hit "Udskriv".

5 Lad blækket tørre i omkring et minut, før du rører den, for at undgå udtværing. Kontroller udskriften, og juster udskriftsindstillingerne, hvis du er utilfreds med resultatet. Hvis det er snavset eller farverne bløder sammen, skal du vælge en lavere udskriftskvalitet og udskrive igen. Hvis dækningen er for lys, skal du vælge en højere kvalitet print og udskrive igen. Gentag, indtil du er tilfreds med resultatet.

TIPS

  • Hvis du ikke er sikker på, hvilken type printer du har, skal du kontrollere leverancerne. Inkjet printere bruger blæk, og laserprintere bruge toner. De fleste hjem printere er inkjet, og de fleste kontor printere er laserprintere.
  • Du kan købe vellum på håndværk butik. Hvid er den mest almindelige, men det findes også i andre farver. Prøv nogle andre vellum farver, og se, hvordan de påvirker de udskrevne farver.
  • Det er meget vigtigt at sørge for at papiret er kompatibel med printeren. Inkjet papir vil smelte inde i en laserprinter og muligvis ødelægge din maskine. Laser papir vil ikke holde inkjet blæk korrekt, vil blækket bare sidde på overfladen og printeren bliver snavset. Dette kan have en negativ påvirke fremtidige udskrifter.

relaterede artikler