Sådan Reload Windows på Dell Computers

April 10

I et forsøg på at reducere ulovlige kopier af Windows-operativsystemet, Microsoft indført en software aktivering, der forhindrer en kopi af Windows i at blive installeret på flere maskiner.

Desværre er der nogle omstændigheder - såsom udskiftning af en fejlbehæftet harddisk på samme maskine - hvor Windows skal geninstalleres på en computer. Nogle leverandører, som Dell, kræver, at installationen medier, de leverer med computeren bruges kun på den pågældende computer.

Da hver installation af Windows kræver en aktiveringsnøgle, og da hardware profil kan have ændret siden sidste aktivering, forsøger en installation med en simpel online aktivering kan ikke blive en succes.

Instruktioner

1 Tænd computeren. Indsæt operativsystemets cd'en i cd-rom-drevet, og genstart computeren. Læs licensaftalen Slutbruger og accepterer vilkårene ved at trykke på "F8" -knappen. Hvis drevet allerede er partitioneret og formateret, skal du springe til trin 3. Hvis ikke, gå til trin 2.

2 Vælg "Opret en partition", og tryk på "Enter" når du bliver bedt at betegne partition størrelse - dette vil oprette en partition lig med harddiskens kapacitet. Vælg "Format dette drev med NTFS", når partitionen er oprettet.

3 Vælg den harddisk partition, som du ønsker at installere operativsystemet filer (normalt "C:"). Tryk på "Enter" for at genstarte systemet, når filerne er kopieret til harddisken.

4 Indtast Windows Software nøglen når du bliver bedt om at gøre det. Genstart computeren, når Windows har afsluttet installationen.

5 Klik på "Start", vælg "Programmer" og derefter vælge "Tilbehør". Klik på "Systemværktøjer" og derefter vælge "Aktiver Windows." Vælg "Ja, jeg vil ringe til en kundeservice for at aktivere Windows nu," og kalder den gratis telefonnummer på computerskærmen. Klik på "Læs Windows Product Activation fortrolighedserklæring," klik "Tilbage" og klik på "Næste".

Følg trinene i Aktiver Windows ved dialogboksen telefonboks, og klik derefter på "Næste".

TIPS

  • Når du ringer for at modtage en aktiveringsnøgle for nogle ældre versioner af Windows, såsom Windows XP, vil den gratis telefonnummer forbindelse til en automatiseret service. Denne service vil generere aktiveringskoden uden etablering af opkaldet til en kundeservice agent.

relaterede artikler