Specifikationer for en eMachines C2782

June 11

Specifikationer for en eMachines C2782


Før du køber en ny computer, bør du gennemgå din valgte systemets specifikationer for at få en grundig forståelse af, hvad den har at tilbyde. Hvis du overvejer at købe en eMachines C2782 computer, bør du sætte dig ind i, hvad maskinen er installeret, og hvad det betyder for dig. Dette er en ældre model, og vil sandsynligvis ikke håndtere nyere applikationer eller et operativsystem nyere end Windows XP.

Processor

Processoren, eller centralenhed, er en af ​​de vigtigste interne komponenter i en computer. Dens hastighed bestemmer, hvor hurtigt din computer kan håndtere forespørgsler og operationer og direkte indflydelse på hverdagen ydeevne. Denne compuer har en AMD Athlon XP 2700 + processor normeret til 2.167 GHz.

Operativ system

Operativsystemet giver den grafiske brugerflade til computeren. Det giver dig mulighed for at styre de systemer hardwarekomponenter og køre programmer blot ved at klikke knapper og menuer. Denne computer har Windows XP Home Edition installeret.

Minde

Systemets hukommelse giver dig mulighed for at køre applikationer. Alt er lagt lagres i hukommelsen, indtil den gemmes til disk. Jo mere hukommelse systemet har, jo mere en bruger gøre på en gang uden at fryse op. Den C2782 har 256 MB installeret som standard.

Harddisk

Harddisken er den interne komponent, der huser alle dine gemte data. Alle programmer, operativsystemet og dine personlige filer er placeret på denne enhed. Jo større drevet, jo mere du er i stand til at gemme uden at løbe tør for plads. Computeren leveres med en 80GB harddisk installeret.

Optisk drev

Den eMachines C2782 har en dvd-rom CDR / RW drev installeret. Dette drev gør det muligt at afspille dvd'er samt leg og brænde cd'er.

Netværk

Hastigheden rating af netværkskortet bestemmer, hvor meget data dit system kan overføre via en netværksforbindelse per sekund. En hurtigere netværksforbindelse vil give dig mulighed for at downloade og uploade filer til internettet hurtigere samt visning og belastning websider hurtigere. Denne computer har en 10/100 Mbps Ethernet-adapter med en maksimal data overførselshastighed på 100 Mbps.

Havne

En systemets porte bestemme præcist, hvad en bruger kan sætte ind i det. Dette eMachines systemet leveres som standard med 6 USB-porte, en seriel port, en parallel port, 2 PS / 2 porte, en lyd i, og en lyd ud.