Hvordan kan man se Hvis din ATX Power Supply Is Dead

February 15

Hvordan kan man se Hvis din ATX Power Supply Is Dead


Defekt konstruktion, elektrisk stød og overophedning på grund af dårlig ventilation kan medføre, at din computers ATX strømforsyning til at mislykkes. Men der er forskellige andre faktorer, der kan forhindre din computer fra tænder, foruden en død strømforsyning. Men ved at følge et par enkle tips, kan du afgøre, om en død strømforsyning er årsagen til computerens magt spørgsmål.

Instruktioner

1 Sørg for, at afbryderen på bagsiden af ​​strømforsyningen er vendt, og at strømforsyningen er sat til den korrekte spænding - indstille den til 110V for nordamerikanske husstande. Tænd computeren og se strømforsyningen fan at se, om begynder at spinde.

2 Kontroller stikkontakten, at computerens strømforsyning er sat i at sikre, at stikkontakten fungerer. Afprøv stikkontakten med en lampe eller en mobiltelefon og oplader at se, om stikkontakten sprede magten.

3 Kontroller strømforsyningen interne forbindelse til computerens bundkort. Power computeren ned og afmontere alle kabler er knyttet til den. Fjern de skruer, der holder computerens kabinet og dias sagen ud.

4 Gnid dine hænder mod en metaldel på computeren for at aflade evt statisk fra kroppen. Kontroller derefter strømstikket på enden af ​​den tykke fletning for ledninger løber fra din strømforsyning til dit bundkort. Sørg for, at strømstikket forsvarligt sidder i strømstikket på dit bundkort.

5 Afbryd strømforsyningen s strømkablet fra porten på bundkortet, hvis din strømforsyning stadig viser intet liv. Sæt strømstikket i en strømforsyning tester og forsyne computeren med strøm på. Hvis strømforsyningen tester lysdioder er grønne, så din strømforsyning er god, og problemet ligger i bundkortet. Hvis lysdioderne ikke lyser eller lyser rødt, så din strømforsyning er død.