Sådan Transfer Firmware på en harddisk

January 28

Sådan Transfer Firmware på en harddisk


Firmware ligner en computer driver, da det instruerer bundkort og processor, hvordan man håndterer installeret udstyr. Lejlighedsvis du behøver at opdatere den installerede firmware, som kun kræver en internetforbindelse. Men hvis den specifikke computer ikke har en internetforbindelse, skal du hente firmwareopdateringen på en anden computer, gemme overførslen på en bærbar harddisk og derefter kopiere filen over til den oprindelige computersystem.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser på computeren, og navigere til fremstilling hjemmeside hardware, du har brug for en firmwareopdatering til.

2 Vælg "Support" valgmulighed, og indtast derefter i din hardware model, og klik firmware download. Øjeblik de filoverførsler til computeren.

3 Tilslut den eksterne harddisk til din computer (via det medfølgende USB-kabel) og derefter klikke på "Start", "Computer" og dobbeltklik på enheden flytbare. Dette indlæser et vindue med alle de filer, der aktuelt er gemt på vinduet.

4 Klik-og-træk hentede firmware i det åbne vindue, og luk derefter ud af vinduet. Tag harddisken danner computeren og slutte den til den computer, du ønsker at uploade firmware til.


relaterede artikler