Hvordan kan man se Hvis din bærbare computer Afspiller Blu-ray

January 12

Hvordan kan man se Hvis din bærbare computer Afspiller Blu-ray


Selvom flere pc-producenter er begyndt at inkludere Blu-Ray-drev i deres bærbare computere, Blu-Ray-aktiverede dvd-drev er stadig ualmindelige i det kommercielle marked. Medmindre din bærbare computer stadig har alle sine oprindelige klistermærker, er det næsten umuligt at fortælle et overblik, om din DVD-drev kan afspille Blu-Ray discs. Heldigvis er denne information er på computeren og er meget let at finde.

Instruktioner

1 Klik på Windows-logoet, som regel placeret i nederste venstre hjørne af skærmen.

2 Skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet, vent Enhedshåndtering vises i menuen Start, og klik på den.

3 Klik på pilen ved siden af ​​"DVD / CD drev." Hvis drevet, der er angivet omfatter bogstaverne "BD" --- såsom "BD-ROM" eller "DVDWBD" --- så dit drev er Blu-Ray aktiveret. Hvis drevet er angivet ikke indeholder bogstaverne "BD", så vil din dvd-drev ikke har Blu-Ray kapaciteter.

TIPS

  • Blu-Ray aktiverede bærbare computere begyndte at blive tilgængelige for offentligheden i løbet af 2010, efter at Windows 7 blev frigivet. Hvis din bærbare computer kører Windows Vista eller Windows XP, vil du ikke have Blu-Ray på din bærbare computer, medmindre nogen opgraderet den bærbare computer for dig.

relaterede artikler