Sådan Find ud af hvor mange Slots for RAM I Have

January 16

Sådan Find ud af hvor mange Slots for RAM I Have


Lære mange RAM slots er i din computer er nyttigt, især hvis du ønsker at opgradere mængden af ​​RAM, du har. Du plejer ikke at knække åbne computeren for at finde ud af, hvor mange pinde RAM din computer understøtter.

Instruktioner

Sådan Find ud af hvor mange Slots for RAM I Have

1 Adgang http://www.crucial.com.

2 Indtast de ønskede oplysninger (producent, produktserie, og model) i hukommelsesopgraderinger boksen. Du kan finde disse oplysninger på klistermærker fastgjort til din computer eller bærbare computer.

3 Klik på "Find det." Dette vil tage dig til en side, der viser computerens systemoplysninger og kompatible dele.

4 Under "System Information", den venstre boks vil liste antallet af RAM slots i din computer samt hvad slags RAM, det tager, og den maksimale mængde RAM per slot.

5 Afgørende lister hver computer, der har været masse-produceret, men hvis du ikke kan finde din computer på listen, eller hvis du har en hjemme-bygget maskine, vil du nødt til at åbne computerens kabinet. På et tårn, find skruerne på bagsiden, der holder den side kabinet på plads. Fjern skruerne, og træk forsigtigt side kabinet slukke for computeren. De RAM slots vil alle synes sammen; de er ses med pinde RAM, der står ud af dem, og de klip der stadig er tilbage af de tomme pladser. På en bærbar computer, kigge efter en lille firkantet symbol i bunden af ​​enheden; det er her RAM er placeret. Skru låget ved siden af ​​dette symbol for manuelt at kontrollere, hvor mange RAM slots er der.

TIPS

  • Nogle gange kan en produktserie er ikke hvad eller hvor du ville forvente at være. For eksempel, hvis du søger efter oplysninger om en HP Pavilion ZV5000, produktlinjen er "Pavilion Notebooks", som let kan overses, når du søger via menuen produktlinje. Må ikke blive frustreret, hvis du ikke kan finde dit produkt linje straks; bare tage et øjeblik til at læse en smule langsommere og tænke over eventuelle alternative måder din computer kan klassificeres.
  • Vide, hvor mange RAM slots du har, er stor, men det vil ikke gøre noget godt, hvis du bruger den forkerte model RAM eller den rigtige model, men med for mange gigabyte. Læs så mange oplysninger som muligt, det hele er der på resultaterne side-hvis du ønsker at tilføje eller opgradere din RAM.
  • Hvis din computer er stadig under en producentens garanti, og du er ikke certificeret til at udføre computer reparationer eller opgraderinger, ikke åbne kabinettet for at kontrollere dine RAM slots. Åbning af kabinettet vil annullere alle garantier, der gælder for din computer. Hvis din computer stadig er dækket af en garanti og skal åbnes, tage enheden til en certificeret professionel.

relaterede artikler