Sådan udføres beregninger i et Microsoft Word-tabel

June 13

Hvis du har oprettet en tabel i Microsoft Word, og du gerne vil udføre nogle beregninger inden for denne tabel, er der ingen grund til vigtige disse oplysninger i Excel. Du kan udføre beregninger direkte i Word.

Instruktioner

1 Start Microsoft Word og åbne et eksisterende dokument, der indeholder en tabel, hvor du gerne vil udføre beregninger.

2 Brug musen til at klikke i tabellen celle, hvor du gerne vil resultatet af beregningen skal vises.

3 Vælg menuen "Table", og klik derefter på "Formel ..." for at åbne "Formula" dialogboksen.

4 Kig på "Formel:" tekstfeltet i dialogboksen. Word kan forsøge at gætte, hvad formel, du vil bruge til din beregning. Hvis det er den rigtige formel, kan du lade den stå i boksen. Hvis du ønsker at bruge en anden formel, fremhæve formlen (alle undtagen lighedstegnet) med musen og tryk på "Slet" eller "Backspace" tasten på tastaturet for at slette formlen.

5 Vælg en funktion på "Indsæt funktionen" drop-down menu, der skal bruges til din formel. Funktionen vises derefter i "Formel:" tekstboks efterfulgt af et sæt parentes.

6 Indtast cellereferencen af ​​de celler, du vil indgå i formlen inde i parentesen, at der efter din funktion i "Formel:" tekstfeltet.

7 Vælg et format til det antal, der vil blive vist i feltet "Number format" og derefter klikke okay at anvende formlen på dit Microsoft Word tabel.

TIPS

  • Opdater en beregning ved at vælge den eller de celler, der har beregningsresultatet og trykke på knappen F9 på tastaturet.

relaterede artikler