Hvordan til lysere skærmen på din HP Laptop

June 11

Hvordan til lysere skærmen på din HP Laptop


Styring af lysstyrken på HP bærbar skærm kan spare strøm eller bare gøre skærmen lettere at se på. Hvis du ikke er tilsluttet vekselstrøm, jo ​​lysere computerskærmen er, vil hurtigere batteriet drænes. Du kan få flere kilometer ud af dit batteri ved at dæmpe skærmen. Alternativt, hvis du ser en film eller arbejder i et dokument med en mørkere baggrund, en lysere skærm gør det nemmere at se elementer på skærmen. Ændring af lysstyrken på HP bærbar skærm kan gøres med en simpel tastekombination.

Instruktioner

1 Hold "Windows" tasten, tryk derefter på "M" for at minimere alle vinduer, der er åbne på skærmen og få vist Windows-skrivebordet.

2 Hold "Fn" -tasten nede.

3 Tryk den tilsvarende "F" tasten markeret med en sol ikon og en pil, der peger op til højre for ikonet for at gøre skærmen lysere, eller tryk på tilsvarende "F" nøgle med en sol ikon og en pil, der peger nedad til højre for ikonet for at gøre skærmen mørkere. Hver gang du trykker den tilsvarende "F" tasten, vil skærmen blive lidt lysere eller mørkere. Alternativt, holde den tilsvarende "F" nøgle til hurtigt gøre skærmen lysere eller mørkere ned.

TIPS

  • Typisk er "F7" -tasten gør skærmen lysere og "F8" -tasten gør skærmdæmpningen, men dette er ikke altid tilfældet, og de tilsvarende "F" tasterne er forskellige på nogle modeller. Imidlertid ikonerne bruges til at repræsentere gøre skærmen lysere og mørkere er altid det samme.