Hvordan gør jeg mine Animationer i Værelser på Meez?

April 26

Hvordan gør jeg mine Animationer i Værelser på Meez?


Meez er en gratis online rollespil spil, der giver brugerne mulighed for at skabe et spil avatar og interagere i en virtuel verden. Sitet indeholder også aspekter af et socialt netværk giver brugerne mulighed for at interagere, chatte med og budskab hinanden. Den Meez websted giver dig mulighed for at tilpasse dine avatarer give dem funktioner og tøj. Du kan også købe animationer i Meez Nation verden, som du derefter kan handle i de virtuelle rum på Meez.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser. Gå til Meez.com og klik på det grå "Log ind" linket i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Indtast dit brugernavn og adgangskode i de medfølgende tekstfelter og klikke på knappen "Log ind".

2 Musen hen over "Meez Nation" i navigationslinjen øverst på webstedet. Klik på "Meez Nation Hjem" i drop-down menuen. Klik på et område af Meez Nation du gerne vil udforske.

3 Vælg et virtuelt rum at komme ind. Vent på plads til at indlæse.

4 Klik på dit brugernavn under din Meez avatar, og hold museknappen nede, indtil en liste over animationer vises. Klik på en animation på listen for at gøre det i rummet.


relaterede artikler