Sådan fjernes spyware popups

July 22

Sådan fjernes spyware popups


Spyware er software, der kan overvåge dine personlige oplysninger, få computeren til at køre langsomt, ændre indstillinger uden din tilladelse og forårsage pop-ups uden at du er på internettet. Windows Defender har evnen til at scanne og fjerne spyware og er allerede installeret i Windows Vista og Windows 7. Du kan også vælge, hvilken slags scanning til at udføre, såsom en hurtig scanning, fuld scanning, brugerdefineret scanning og en avanceret scanning.

Instruktioner

Windows 7 Hurtig scanning, Fuld scanning, brugerdefineret scanning og Advanced Scan

1 Klik på "Start" knappen. Skriv "Defender" i søgefeltet. Klik på "Windows Defender" på listen over resultater. Klik på "Scan". Klik på "Delete All" efter scanningen er færdig til at fjerne alle opdaget spyware.

2 Klik på "Start" knappen. Skriv "Defender" i søgefeltet. Klik på "Windows Defender" på listen over resultater. Klik på pilen placeret ved siden af ​​knappen "Scan" og klik på "Fuld scanning". Klik på "Delete All", når scanningen er færdig til at fjerne alle de fundne spyware.

3 Klik på "Start" knappen. Skriv "Defender" i søgefeltet. Klik på "Windows Defender" på listen over resultater. Klik på "pil" ligger ved siden af ​​knappen "Scan" og klik på "Brugerdefineret scanning." Klik på "Slet" efter scanningen er færdig til at fjerne alle de fundne spyware.

4 Klik på "Start" knappen. Skriv "Defender" i søgefeltet. Klik på "Windows Defender" på listen over resultater. Klik på "Funktioner". Klik på "Indstillinger". Klik på "Avanceret" og vælg afkrydsningsfeltet for at hver indstilling, du vil bruge, som er "Scan arkivfiler", "Scan E-mail", "Scan flytbare drev" og "Brug heuristik." Klik på "Gem" og skriv din administrator adgangskode, hvis du bliver bedt om en. Klik på "Slet alle" for at fjerne alle de fundne spyware.

Windows Vistas Hurtig scanning, Fuld scanning, brugerdefineret scanning og Advanced Scan

5 Klik på "Start" knappen. Klik på "Alle programmer" og derefter klikke på "Windows Defender". Klik på "Scan". Klik på "Delete All" efter scanningen er færdig til at fjerne alle de fundne spyware.

6 Klik på "Start" knappen. Klik på "Alle programmer" og derefter klikke på "Windows Defender". Klik på "pil ned" ved siden af ​​knappen "Scan". Klik på "Fuld scanning". Klik på "Delete All" efter scanningen er færdig til at fjerne alle de fundne spyware.

7 Klik på "Start" knappen. Klik på "Alle programmer" og derefter klikke på "Windows Defender". Klik på "pil ned" ved siden af ​​knappen "Scan". Klik på "Brugerdefineret Scan" og skriv din administrator adgangskode, hvis du bliver bedt om at gøre det. Klik på "Scan valgte drev eller mapper" og derefter klikke på "Vælg". Klik på "OK" og skriv en administratoradgangskode, hvis du bliver bedt om at gøre det. Klik på "Delete All" efter scanningen er færdig til at fjerne alle de fundne spyware.

8 Klik på "Start" knappen. Klik på "Alle programmer" og derefter klikke på "Windows Defender". Klik på "Funktioner". Klik på "Indstillinger". Klik på afkrydsningsfeltet ud for hver indstilling, du ønsker at bruge under "Avancerede indstillinger", som omfatter "Scan pakningsstørrelser arkiverede filer og mapper for potentielle trusler," "Brug heuristik til at detektere potentielt skadeligt eller uønsket adfærd ved software, der ikke analyseret for risici, "" Opret en gendannelsespunkter Før der Handlinger Til registrerede elementer "og sidste" Scan ikke disse filer eller steder. "

9 Klik på "Scan ikke disse filer eller steder" og klik på "Tilføj", hvis du har filer og mapper, som du ikke ønsker Windows Defender til at scanne. Klik på "Gennemse" og afkrydse hver boks, som du ikke ønsker at scanne og derefter klikke på "OK". Klik på "Gem", når du er færdig med at vælge avancerede indstillinger. Klik på "Delete All" efter scanningen er færdig til at fjerne alle de fundne spyware.

TIPS

  • Opdater jævnligt dine Windows Definitioner.