Sådan Find en Real Job at du kan arbejde online hjemmefra

November 17

Sådan Find en Real Job at du kan arbejde online hjemmefra


Der er flere måder at tjene penge fra komfort i dit eget hjem. Det problem, de fleste mennesker har er at finde arbejde, der tager alt for meget tid og gør alt for lidt penge, arbejde, er ikke konsekvent tilgængelig, eller værst af alt, folk forsøgte at lokke penge. Her er flere steder, du kan finde legitime job ... folk, der betaler dig for arbejde, du gør fra dit hjem. Vær sikker på at tjekke de ressourcer, som jeg har lagt links til alle de selskaber, der er anført i afsnittet Ressourcer. Glad Jobsøgning.

Instruktioner

1 Sådan Find en Real Job at du kan arbejde online hjemmefra


Find en hjælpsom hjemmeside, der kan forbinde dig med mennesker, der ansætter folk til at arbejde fra hjemmet. www.wahm.com er et godt sted at få job fører, og det vil ikke koste dig en ting. Du skal stadig være forsigtige, fordi der er Multi Level Marketing (MLM) virksomheder, der ønsker dig til at give dem penge til "starte din egen virksomhed", og der er betalt annoncer på dette websted. Men, jeg har fundet flere virksomheder, der virkelig der ansætter folk til at arbejde fra deres hjem med denne store ressource. Elsker WAHM s!

2 Sådan Find en Real Job at du kan arbejde online hjemmefra


Check ind at være en Google Rater. Der er et par virksomheder derude, der gør dette, men de eneste, jeg er virkelig fortrolig med er Lionbridge og LeapForce. Som Google Rater eller en Internet Assessor du dybest set arbejder ud af dit hjem tjekker hjemmesider for at se, om de er et godt afkast for søgemaskinen. Det er næsten ligesom mystery shopping søgemaskiner. Du er nødt til at bestå en prøve med begge disse selskaber, men når du gør du kan lave alt fra $ 600 til $ 1215, og mere om måneden. Plus du kan arbejde når du vil. (Ligesom når kiddos sover!)

3 Sådan Find en Real Job at du kan arbejde online hjemmefra


Kundeservice positioner bugne for den person, der ønsker at arbejde hjemme. Der er flere virksomheder derude, der vil ansætte folk for både kundeservice og salg holdninger. Det er her, du skal sørge for du har en rolig arbejdsplads og et headset. Hvert selskab kan kræve lidt anderledes udstyr, så sørg for at læse de krav, før du søge jobbet. Alpine Access, LiveOps, og Arise er tre af de øverste virksomheder, som ansætter for denne type arbejde.

TIPS

  • Må ikke få modløs og ikke give op. Det er ikke altid nemt, men det er muligt at finde legit arbejde, som du kan gøre derhjemme.
  • Må ikke give nogen nogen penge. Du ønsker at få betalt, ikke betale for et job. Ikke engang give folk, der siger, de kan give dig job fører penge. Behold dine penge i lommen og tilføje til det.
  • Prøv at skrive for E-how, starte din egen blog eller sælge ting på E-bay.
  • Igen, ikke giver nogen dine penge. Du ønsker at tjene penge, ikke bruge det. Der er legitime job, du kan gøre fra hjemmet, at du ikke behøver at betale for. Må ikke være en sugekop, bare fordi du ønsker at arbejde fra hjemmet.
  • "Hvis det lyder for godt til at være sandt er det sandsynligvis er"