Sådan åbnes Case på Min IBM T40

July 7

Sådan åbnes Case på Min IBM T40


Bærbare computere er generelt sværere at åbne med henblik på at få adgang til de indvendige dele end desktops, men det er en nødvendig operation, hvis du ønsker at opgradere eller ændre en del i den bærbare computer. Det kan tage et stykke tid at åbne tilfældet med din IBM T40, fordi du skal være tålmodig. Husk at være forsigtig og gå langsomt for at undgå at beskadige nogen af ​​din bærbare skrøbelige indvendige dele.

Instruktioner

1 Sluk for computeren, fjern det og afbryd alle perifere komponenter.

2 Tag batteriet. Skub batterilåsen skyderen, som er lige ved siden af ​​batteriet og har hængelås diagrammer på det, til den ulåste position, og træk batteriet væk fra computeren.

3 Fjern Slim bay-enhed, som er din cd- eller dvd-drevet. Under din Slim-enhed er en skyder låsning; skub det til højre. Til venstre for skyderen er lidt dongle - trække det ud og fortsætte med at trække for at fjerne enheden.

4 Fjern harddisken. Den er placeret i øverste højre hjørne, hvis batterirummet peger mod dig. Skru enkelt skrue på harddiskpladsen og træk bugten ud af computeren.

5 Fjern de tre eller fire skruer i bunden af ​​den bærbare computer, der holder tastaturet på plads. Der vil være en lille tastatur ikon ved siden af ​​dem. Flip den bærbare computer over, og find hævet rectagular sektion til højre for knappen "Esc". Tryk på denne del mod skærmen for at hæve den anden ende af tastaturet.

6 Træk forsigtigt løftede ende af tastaturet mod dig for at afsløre et stik. unattach det forsigtigt og fjern tastaturet.

7 Fjern de seks skruer på bunden af ​​tastaturet placeret i den modsatte ende af batteriet - de vil have en lille ikon af et rektangel med små firkanter nederst. Afhængigt af modellen, kan skruerne har små bidder af skum over dem, og antallet af skruer kan variere. Du kan også nødt til at fjerne yderligere fire skruer, der løber langs siderne af bunden af ​​den bærbare computer, afhængigt af din model.

8 Træk håndledsstøtten op og væk fra den bærbare computer forsigtigt, startende med enden længst væk fra skærmen. Dette vil afsløre et stik kommer fra pegefeltet. Træk stikket ud forsigtigt og fjern håndledsstøtten.

TIPS

  • Før du håndterer alle interne computer dele, røre noget metal og jordet for at aflade statisk elektricitet.

relaterede artikler