Dell Latitude E7440 Specs

April 13

Dell Latitude E7440 Specs


Som laptops blev tyndere og lettere, producenter vendte til udtrykket "notebook" for at skelne nye modeller. Intel derefter varemærkeregistreret mærket "Ultrabook" til at beskrive bærbare computere, der bruges Intel Core-processorer designet til at give endnu tyndere og lettere computere uden at ofre batterilevetid. Dells Latitude E7440, udgivet i 2013, er et eksempel på en Ultrabook.

Størrelse og Vægt

Den E7440 vejer 3.4 pounds og har dimensioner på 13,3 med 9,1 med 0,8 inches. Det har en skærmstørrelse på 14 inches. PC World anmelder W. Bryan Hastings bemærkede det var betydeligt tungere end tilsvarende modeller fra andre fabrikanter, men var stadig behagelig at bruge. PC Pro enig, kalder det "snarere korpulent" for en Ultrabook.

batterilevetid

Engadget lister E7440 som har en maksimal batterilevetid på 8,5 timer. PC World indspillet en 4,5 timer batterilevetid i en "opslidende batteri nedslidt" test, mens PC Pro fundet en batterilevetid på 2 timer 12 minutter for tunge brug og 9 timer 3 minutter for lys brug. PC Pro bemærkede dette var bedre end lignende modeller det testede, mens PC World bemærkede batteriet var let udskiftelige, hvilket gør det rentabelt at tage et ekstra, når du er på farten.

skærm

Både PC World og PC Pro listen E7440 som havende en skærmopløsning på 1920 x 1080 pixels, hvilket må betragtes som fuld HD. PC World roste skærmen som særlig god kvalitet, når de ses i en vinkel, noget som ofte forårsager problemer med bærbare computerskærme. Skærmen omfatter fire niveauer af baggrundsbelysning, der giver mere kontrol over balancen mellem lysstyrke og brug batteriet. PC Pro roste kontrast niveau, 1038: 1, som værende stærk for en Ultrabook.

Processor og hukommelse

Den E7440 har en 1,7 GHz dual-core Intel-processor og 4 GB RAM. Disse specifikationer og ydeevne, kan nogenlunde beskrives som gennemsnittet for en Ultrabook: PC Pro kaldet ydeevne respektable, mens PC World kaldte det skuffende i forhold til konkurrerende modeller med samme processor. Modellen er mere egnet til grundlæggende computeropgaver end til intensive opgaver som redigering videoer eller spille spil med imponerende og hurtig bevægelse grafik.

Opbevaring

De E7440 skibe med en 320GB harddisk. Det er en solid-state-drev, hvilket reducerer bulk, støj og strømforbrug sammenlignet med en ældre stil harddisk. Drevet er nemt at udskifte med enten en højere kapacitet SSD eller en ældre-stil drev, der passer til den 2,5-tommers bay.


relaterede artikler