Sådan Gør min PC Fit My Whole LCD TV

April 16

Sådan Gør min PC Fit My Whole LCD TV


En PC kan tilsluttes til et LCD-TV via video output på grafikkort. Den video billede af en pc er ikke det samme som TV, og så skal justeres for at passe til skærmen. Justeringen kan foretages via PC kontrolpanel. Du skal kende opløsningen på LCD-TV, som pc'en bliver fastgjort, og du har brug for at købe et par kabler til tilslutning af PC til TV fra en computer butik. Ingen speciel software er nødvendig.

Instruktioner

1 Luk pc'en ned. Skru en ende af DVI-kablet til video output på grafikkortet --- video output vil være stikker ud af bagsiden af ​​pc'en, sandsynligvis nær bunden kant.

2 Skru DVI ende af DVI-til-HDMI-kabel til den frie ende af DVI-kablet. Sæt HDMI ende af DVI-til-HDMI-kablet i den første (eller kun) HDMI-indgang på LCD TV.

3 Tænd for LCD-tv. Tryk på knappen "Menu" på fjernbetjeningen. Gå til "Indstillinger". Vælg "Video input" fra under "Indstillinger". Vælg den første eller eneste HDMI-indgang fra listen af ​​valg beneath "Video Input". Tryk på knappen "Menu".

4 Tænd for pc'en. Vent på skrivebordet vises. Gå til "Start" og derefter "Control Panel". Klik på fanen "Udseende og temaer" øverst i vinduet, der vises. Klik på fanen "Display" under "Udseende og temaer."

5 Vælg en opløsning, der er passende for den maksimale opløsning på LCD-TV i kolonnen under "Display" --- for eksempel, "1900 x 1080", hvis LCD TV beslutning er "1080p" eller "1900 x 720", hvis LCD TV beslutning er "720p". Klik én gang på beslutningen i kolonnen.

6 Klik på knappen "Anvend" nederst i vinduet. Vent et par sekunder, som skærmen slukker, og derefter er genoprettet. Luk vinduet ved at klikke på det røde "X" i øverste højre hjørne.

TIPS

  • Brug af S-Video eller composite udgang på grafikkortet vil ikke gøre dig i stand til at nå den maksimale skærmopløsning på LCD-TV.

relaterede artikler