Specifikationer for 8-bit lyd kort

March 5

Lydkortet på en computer, kan du høre lyd via computerens højttalere. Derudover kan et lydkort tilbyde yderligere funktioner i forbindelse med lyd, såsom evnen til at optage og redigere lyd. En 8-bit lydkort tager 8-bit prøver af lydbølger. Denne teknologi giver også brugerne flere muligheder for at lytte, optage og udføre analog til digital konvertering.

Specifikationer

De nøjagtige specifikationer for en 8-bit lydkort vil afhænge af den specifikke lydkort model. Som et eksempel, den 8-bit Sound Blaster Pro 2 model CT1600 har en lyd bord med en cd-rom-interface og en frekvensgang mellem 100 hertz til 10 kilohertz med et signal støjforhold på 48 decibel. Lyden kortets samplingfrekvens til afspilning og optagelse mono og stereo er 5 kilohertz til 22,1 kilohertz med maksimal udgangseffekt på 4 watt. Derudover lydkortet har en FM-synthesizer og input og output-stikkene for mikrofoner, højttalere, CD-ROM-lyd og et joystick port.

Funktion af et lydkort

En 8-bit lydkort bruger forskellige komponenter til at levere lyd fra computeren til højttalerne. Disse komponenter omfatter en synthesizer, en analog-til-digital-konverter under optagelse og en digital-til-analog-konverter under afspilningen. Uden et lydkort, kan du ikke lytte til lyd fra din computer på højttalere tilsluttet computeren.

den Synthesizer

Den synthesizer af en 8-bit lydkort består af tre systemer - en FM-syntese frekvens modulation, en bølge bord og fysisk modellering. FM syntese frekvensmodulation anvender FM-teknologi til at reproducere lyde ved hjælp af forskellige instrumenter skaber en kunstig eller syntetiseres lyd. Bølgen Tabellen bruger rigtige instrumenter, der er optaget på lydkortet. Bølgen Tabellen giver dig også mulighed for at tage små optagelser af rigtige instrumenter og gemme dem på lydkortet. Den fysiske modellering producerer lyd ved at stimulere lydene gennem programmering.

Konvertering

Ved optagelse af analog lyd fra en mikrofon, lydkort konverterer lyden til et digitalt format. Konkret ændrer lydkortet den analoge lyd til digitale impulser og gør det muligt for computeren at gemme disse digitale impulser som en fil. Konverteringen digital-til-analog, på den anden side, tager en digital fil og konverterer lyden til analoge signaler, som computerens højttalere kan gengive.