Sådan Konverter en SAP til en PDF

March 5

Konvertering af en SAP spool-fil til en PDF-formular er teknisk omhyggelig. Den gennemsnitlige person ville have problemer med at forstå computerens sprog, der tales til at give kommandoer til opgaven. Heldigvis RSTXPDFT4 guider os gennem processen nemt. SAP-filer er digitale medier primært forbundet med "Album Plus." Dette er en alsidig program til foto og film media management. Det er lettere for andre programmer som Adobe Photoshop til at læse filer i PDF-format.

Instruktioner

1 Lav en spole anmodning om filen / filer, du vil konvertere til en PDF-fil. List alle SAP-filer ved hjælp af filtre i transaktionskode i "SPO1" vinduet. Bemærk spool nummererede filer, du vil konvertere.

2 Kør "ABAP Editor: Initial Screen" ". Program" vindue og skriv "RSTXPDFT4" i rummet ved siden af ​​ordet Klik på "Source Code" og vælg "Display".

3 Den anden skærm Vinduet skal have "Konvertering SAP script (OHF) eller ABAB liste Spool Job til PDF" fremhævet på det. Skriv spolen anmodning nummer fra "SPO1" skærm ind i feltet "Spool Request". Angiv et lager mappe i "PDF filnavnet" tekstfeltet. Marker feltet ud for "Download PDF-fil." Når du bliver spurgt, om du vil PDF konvertering proces at vise i baggrunden, skal du vælge "Nej" Vælg "Nej" fanen, hvis computeren spørger, om du vil have andre opgaver, der løses. Hvis du vælger "Nej" vil aktivere konverteringsprocessen hurtigere og automatisk gemme det til den angivne mappe i et PDF-format.

TIPS

  • Forsøg ikke at gøre enhver anden computer funktion, mens du gennemfører denne opgave for hurtigere fil konvertering.