Sådan får du adgang en Cruzer på en Mac

February 14

Sådan får du adgang en Cruzer på en Mac


En Cruzer er en lommeformat USB-flashdrev fremstillet af SanDisk, der kan rumme op til 32 GB, afhængigt af den specifikke model og kapacitet. Du kan gemme filer på Cruzer og overføre dem til en hvilken som helst computer. Det virker med Mac, Linux og Windows, så du kan nemt overføre filer mellem computere med forskellige operativsystemer. Cruzer flashdrev indeholder også SanDisks U3 teknologi funktion, som ignoreres af Mac, fordi funktionen kun er understøttet på Windows.

Instruktioner

1 Sæt Cruzer i en USB-port. Efter en kort ventetid, vises ikonet Cruzer på skrivebordet.

2 Dobbeltklik på ikonet Cruzer at åbne en standard Mac Finder-vindue. Du kan manipulere filer på Cruzer på samme måde, du arbejder med filer på din Mac.

3 For at kopiere en fil fra din Mac til Cruzer, træk og slip ikonet for filen i vinduet Cruzer. Gør dette gør en kopi af filen på Cruzer; din oprindelige fil forbliver på din Mac.

4 For at kopiere en fil fra Cruzer til din Mac, skal du trække ikonet for filen ud af vinduet Cruzer, og slippe den i en mappe på din Mac. Gør dette gør en kopi af filen på Mac; din oprindelige fil forbliver på din Cruzer.

5 Før du fjerner Cruzer fra USB-porten, skubbe det fra computeren ved at trække ikonet Cruzer til papirkurven. Når Cruzer er blevet skubbet ud, kan du roligt fjerne det.

TIPS

  • Hvis din Mac ikke genkender Cruzer, du sandsynligvis nødt til at bruge en USB-port. USB-porten i din computer er en strømforsynet port; eksterne porte som dem på tastaturet er ikke drevne porte.
  • Filer kan blive beskadiget, hvis Cruzer ikke er korrekt fjernes fra computeren. Sørg for at skubbe Cruzer før du fjerner det fra USB-porten.

relaterede artikler